Derfor skal du overveje professionel grafik til din hjemmeside

Derfor skal du overveje professionel grafik til din hjemmeside

Derfor skal du overveje professionel grafik til din hjemmeside 2500 3750 Lund Hjemmesider

Vil du have succes med din virksomhed online, er der mange parametre, du skal have styr på. Selvfølgelig skal du have styr på de tekniske dele såsom SEO, AdWords, sociale medier, konverteringsoptimering osv. Nogle af disse områder kan du læse mere om i vores andre indlæg. I dette indlæg vil vi fokusere på, hvorfor det er vigtigt med professionel hjælp til din hjemmesides grafiske udtryk. De nedenstående er alle aspekter, du skal tænke over. Har du ikke evnerne til at klare opgaverne, er det altså med at give den videre. Selv hvis det koster ekstra – pengene er givet godt ud når det gælder professionel grafik.

Din hjemmeside er et online visitkort

En hjemmeside er enhver virksomheds ansigt udadtil, og netop derfor er det alfa og omega, at du får styr på dit udtryk. I mange tilfælde vil din side virke som dit online visitkort, og det er altid det første sted, potentielle kunder hopper forbi. Det er uanset din branche, og derfor skal hjemmesiden være overskuelig, intuitiv og ellers have et flot design. Tilmed skal det være nemt at komme til dine kontaktoplysninger. Derfor er det vigtigt med Call to Action knapper på alle sider, så besøgende altid kan få fat på dig. Læs mere om hvordan du laver den gode landing page her.

Skab troværdighed med billeder

Naturligt nok har alle kunder det sådan, at de gerne vil handle med personer, der er imødekommende eller udviser en eller anden form for troværdighed. Det samme skal gælde for hjemmesider. Ingen vælger at svinge deres dankort, hvis billederne generelt har en lav kvalitet. Tilmed er der rigtig mange kunder, som gerne vil have sat ansigt på de personer, der bliver handlet med. Derfor er det oplagt, at virksomheden får en fotograf en tur forbi virksomheden og holder en ”photoshoot-dag”, hvor der bliver taget de nødvendige billeder til siden. Det gælder uanset om du sælger et produkt eller en ydelse.

Keep it simple

En hjemmeside skal være så simpel, brugervenlig og konkret som overhovedet muligt. Det nytter ikke noget, at en landing page er fyldt med irrelevant information. Hver eneste side skal have sit fokusområde, og det skal være konkret, intuitivt, ligetil, samt nemt for kunden. Kunderne skal ikke have for mange knapper og muligheder for at hoppe rundt. Det skal fremgå tydeligt, hvordan de kommer ind til de produkter eller services, som bliver tilbudt på siden. Ligeledes skal købs- og kontaktformularer gerne skal være tilgængelige på enhver landing page. Så slipper dine kunder for besværet ved at skulle rundt og lede efter det.

Ved at holde det simpelt er det mere sandsynligt, at den besøgende bliver en konvertering, eftersom der er færre elementer, der kan forstyrre den besøgende i købsprocessen. Der er også mindre risiko for, at personen forlader siden til fordel for en mindre kompliceret hjemmeside hos konkurrenten. Professionel grafik kan med andre ord hjælpe dig til at engagere og fastholde dine kunder på din hjemmeside.

Af SEO-hensyn

Det er de færreste, der mestrer alle kompetencerne, når det kommer til det grafiske. Kan man lykkes med det ovenstående samt at fastholde kunder på siden, kan det medvirke til, at hjemmesiden opnår bedre rangering Google. Det skyldes, at Google vurderer personers besøgstid på en side. Har din hjemmeside et tiltalende layout, er sandsynligheden for et længere besøg meget muligt. Det er yderst positivt i Googles øjne.

Der er mange elementer, der skal være styr på. Har du ikke en kreativ sans eller ressourcerne til at lave det perfekt, skal du ikke tøve med at dele opgaven ud samt betale lidt for den. Investering i professionel grafik er godt givet ud. Selvfølgelig koster det lidt i opstart, men gevinsten vil være markant højere på den lange bane. Her vil et sjusket design og grafik vil falde helt igennem, og dermed kan det hurtigt blive en kæp i hjulet for din succes online, hvis det ikke bliver gjort ordentligt. Rådet er derfor, at du tager fat i professionelle, hvis det ikke er din spidskompetence. Det gælder naturligvis alle områder.

Lund Hjemmesider - vi udvikler professionelle hjemmesider og webshops.
Det er gratis og uforpligtende

Hiv fat I os - så tager vi en uforpligtende snak

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed. Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.