Professionelle hjemmesideløsninger til overkommelige priser   |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

Vi har fået ny identitet

Lund Hjemmesider har fået en makeover

Vi er glade for at kunne præsentere et nyt Lund Hjemmesider med en opdateret grafisk identitet, der skal appellere til små – og mellemstore virksomheder. Specielt som webbureau er det vigtigt for os, at vores identitet er moderne og appetitlig, så ingen besøgende er i tvivl om, hvad vi kan.

Vi har skiftet de grønne nuancer ud med mørkeblå og tilsat rød som et kækt twist. Derudover har vi opdateret vores indhold, så det matcher den udvikling, vi har været igennem over de seneste par år.

Vi har vokseværk – udvider med online markedsføring

Vi har stadig mere at se til, og vi glæder os hver dag over, at vi kan hjælpe så mange erhvervsdrivende med udvikling af ny professionel hjemmeside, webshop, og sørge for at det bliver markedsført ansvarsfuldt og hensigtsmæssigt. Særligt markedsføring er blevet en større del af vores virke, og vi har flere større spændende kunder, vi hjælper til tops på Google.

Fordi markedsføring er blevet en større del af vores forretning, er vores hjemmeside blevet udbygget med et menupunkt, specielt indrettet til markedsføring. Der kan du finde alle de kanaler, vi kan servicere, og læse meget mere om, hvordan vi arbejder med online markedsføring. Det allervigtigste for os i alle vores markedsføringscases er, at vi er i stand til at give positive tal på bundlinjen – derfor påtager vi os også kun kunder, hvor vi er sikre på at vi kan skabe gode og bæredygtige resultater.

Flere kompetente medarbejder står klar til at tage dig i hånden

Som produkt af den øgede efterspørgsel på vores services og ydelser har vi ansat flere dygtige folk, der står klar til at hjælpe med lige præcis din opgave. Vi kan nu uden at blinke sige, at vi er et full size webbureau, der kan servicere komplette online løsninger og dække stort set enhver kundes online behov – uanset om det omhandler udvikling, markedsføring, grafisk identitet eller noget helt fjerde. Vi er glade for at få flere kollegaer, der kan inspirere hinanden, og bidrage til at vi alle bliver dygtigere.

Nyt design – samme koncept

Selvom efterspørgslen på vores ydelser og services bliver større har vi valgt at holde fast i vores koncept og vigtigst at alt vores priser. Køb af ny professionel hjemmeside eller webshop skal være overskueligt, gennemsigtigt og til den rigtige pris – og det mener vi 100% vi kan stå inde for hos Lund Hjemmesider. Alle vores ydelser indenfor hjemmeside – og webshopudvikling er engangsbetalinger uden nogen form for binding. Du betaler først, når vi er færdige, og kender prisen inden vi går igang.

Vi glæder os til at hjælpe dig med ny professionel hjemmeside eller webshop

Tilbage er der kun at sige at grundforretningen i Lund Hjemmesider er fuldstændig den samme. Vi kærer fortsat om alle vores kunder, og forsøger at give den bedste service vi kan. Selvom designet er nyt og fancy, er vi stadig et lille, jysk og ærligt webbureau i Aarhus – vi glæder os til at tage imod dig!

[movedo_empty_space height_multiplier=”2x”][movedo_divider][movedo_empty_space height_multiplier=”2x”]
[movedo_single_image image=”27″]
[movedo_empty_space height_multiplier=”2x”][movedo_slogan title=”Hiv fat I os – så tager vi en uforpligtende snak” heading_tag=”h4″ heading=”h3″ line_type=”line” subtitle=”Det er gratis og uforpligtende” align=”center” button_text=”Kontakt os” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.lundhjemmesider-udvikling.dk%2Flundhjemmesider_v2%2Fkontakt%2F|title:Kontakt||” btn_add_icon=”yes” btn_icon_fontawesome=”fa fa-envelope-open” button2_text=”Referencer” button2_color=”primary-2″ button2_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.lundhjemmesider-udvikling.dk%2Flundhjemmesider_v2%2Freferencer%2F|title:Referencer||” btn2_add_icon=”yes” btn2_icon_fontawesome=”fa fa-search”]Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.[/movedo_slogan]
1500 1125 admin

Leave a Reply