• Professionelle hjemmesideløsninger til overkommelige priser   |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

Vi søger nye kollegaer!

Vi søger nye kollegaer!

Vi søger nye kollegaer! 1920 1280 Lund Hjemmesider

Lund Hjemmesider har vokseværk og vi leder derfor efter flere dygtige WordPress-hajer. Vi kan tilbyde dig stort og bredt ansvarsområde og hjemmearbejde stort set når det passer dig. Alle vores aktiviteter foregår remote, hvilket giver den største grad af fleksibilitet og mulighed for at give vores kunder stor værdi for overkommelige priser.

Dine opgaver vil variere afhængig af kundetype og størrelse, men kan være alt fra enkle informationshjemmesider / online visitkort, til større projekter med udbyggede funktionalitet og design. Du vil komme til at blive kundernes faste kontaktperson, og der vil således være en høj grad af kundekontakt, salg og service udover dit arbejde i WordPress.

Lund Hjemmesider er en lille forretning, så du vil have gode muligheder for at bidrage til vores udvikling og sætte dit præg på vores fremtid – det kan være alt fra arbejdsgange der kan optimeres, udvikling af nye services, optimering af kundekontakten med meget mere.

Vi ser gerne at du har

  • Kendskab til WordPress ,så du kender infrastrukturen og kan navigere rundt i systemet.
  • Flair for design! Ofte vil du være selvstændigt på et projekt, hvorfor det er vigtigt at du selv kan sammensætte et flot design som forventes af en hjemmesideløsning i vores prisleje.
  • Kendskab til CSS, HTML og gerne flere programmeringsprog
  • Haft kundeansvar tidligere

Som person er du

  • Ansvarbevidst, struktureret og professionel. Du overholder aftaler, er pålidelig, grundig og sørger for at give vores kunder en god oplevelse, så de har lyst til at komme igen.
  • Åben og interesseret i kundekontakt.
  • Disciplineret! Da alt vores arbejde foregår remote, vil du være din egen chef det meste af tiden, og det vil primært være op til dig selv, at få lavet de ting der er aftalt med kunden til tiden.
  • Nysgerrig. Du interesserer dig for kunderne og deres forretning – det er en forudsætning for at vi kan hjælpe.

Vi holder løbende samtaler og tiltrædelse efter aftale.

Lund Hjemmesider - vi udvikler professionelle hjemmesider og webshops.
Det er gratis og uforpligtende

Hiv fat I os - så tager vi en uforpligtende snak

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.