MARKEDSFØRING

Med os ombord som din online markedsføringspartner er du sikker på at få det optimale ud af dit markedsføringsbudget. Vi er skarpe på Google Ads, Facebook, Instagram og meget andet.

FÅ GRATIS OG UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING

PROFESSIONEL MARKEDSFØRING

Google Ads annoncering

Facebook - og Instagramannoncering

Analyse af din virksomheds online potentiale

Udarbejdelse af handlingsplan

Opsætning af Google Analytics

Opsætning af Google Tag Manager

Opsætning af Google My Business

Månedlig rapport

Fast kontaktperson

MARKEDSFØRING

Med os ombord som din online markedsføringspartner er du sikker på at få det optimale ud af dit markedsføringsbudget. Vi er skarpe på Google Ads, Facebook, Instagram og meget andet.

PROFESSIONEL MARKEDSFØRING

Google Ads annoncering

Facebook - og Instagramannoncering

Analyse af din virksomheds online potentiale

Udarbejdelse af handlingsplan

Opsætning af Google Analytics

Opsætning af Google Tag Manager

Opsætning af Google My Business

Månedlig rapport

Fast kontaktperson

FÅ GRATIS OG UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING

ØG DIN RÆKKEVIDDE

Med online markedsføring skaber du bedre vilkår for din virksomheds rækkevidde. Du bestemmer selv til hvem og hvor dine annoncer skal vises.

MÅLBARE RESULTATER

Online markedsføring giver dig mulighed for at måle konvertering. Det giver dig et bedre overblik over, om din markedsføring er en god forretning, og hvilke tiltag der virker.

SKAB MERE SALG

Online markedsføring betyder uundgåeligt vækst i trafik. Igennem en gennemtænkt indsats sikrer vi, at trafikken bliver til salg og omsætning.

RAM DIN MÅLGRUPPE

Med online markedsføring får du mulighed for at målrette dine kampagner og annoncer mod din målgruppe på måder du ikke anede var muligt.

Skab flere salg med os ombord som din online markedsføringspartner

At få en professionel markedsføringsvirksomhed til at adminstrere dit online markedsføringsbudget kan virke dyrt. Ikke desto mindre sikrer du, at der bliver taget hånd om dit budget, og at det bruges hensigtmæssigt. Benytter du dig ikke af en leverandør til professionel markedsføring, risikerer du at bruge dine penge i blinde, uden at du har en jordisk chance for at kortlægge, hvorvidt dine kampagner og annoncer virker. Med os ombord får du løbende optimering af dit setup samt månedlig afrapportering, så du altid har en finger på pulsen.

Vores kunder er glade for vores professionelle hjemmeside - og webshopløsninger.

TRUSTPILOT

Vi har 5 stjerner for vores tidligere kunder på Facebook. De har alle fået udviklet ny hjemmeside eller webshop hos os.

FACEBOOK

Vores hjemmesidekunder elsker os for det arbejde vi udfører.

GOOGLE

  • Vores kunder er ligeså glade for os, som vi er for dem. Vores største ønske er,  at vores kunder får online succes. Det er vi stolte af at være behjælpelige med igennem hjemmeside, webshop og markedsføring.

  • Vi ønsker at skabe gennemsigtighed i en branche, der er kendt for at binde deres kunder til dyre månedlige betalinger og lange bindinger. Vores 6 måneders binding skyldes, at vi behøver et bredt datagrundlag for at optimere markedsføringen på baggrund af rå statistik. Derfor kan vi kun tilbyde et samarbejde over mindst et halvt år, for det giver os en fair chance for at vise hvad vi kan.

  • Hvis vi leverer grafisk materiale eller opsætning af kampagner, er det dig og din virksomhed, som ejer rettighederne til at bruge det. Det gælder både under og efter samarbejdet, og du kan bruge vores materiale til hvad end du ønsker. Ligeledes ejer din virksomhed rettighederne til al den data vi indsamler.

  • Vi er eksperter i online markedsføring, og samtidig er vi skarpe på prisen. Faktisk er vi så skarpe på prisen, at vi kan garantere, at du ikke finder vores ydelse billigere andre steder. Skulle du alligevel falde over et bedre tilbud matcher vi uden tøven prisen.

  • Hos os er der ingen slinger i valsen, så derfor får du altid en fast kontaktperson og rådgiver, som kender til din virksomhed og ønsker. Det betyder at vi hurtigt kan hjælpe dig, uden at det kræver en masse forklaring.

  • Vi er bestående af et alsidigt team, og som sammen kan håndtere enhver markedsføringsopgave. Hold dig endelig ikke tilbage med dine spørgsmål eller idéer, vi er her for at hjælpe. Hos os er gode råd gratis!

  • Vi har fuld forståelse for at online markedsføring kan være en stor udgift for et startup eller den mindre virksomhed. Derfor tilbyder vi alle vores kunder, at deres online markedsføringsabonnement hos os kan betales i rater. Så kan du få en professionel markedsføring, uden at det sprænger dit budget.

  • For mange virksomheder, kan online markedsføring være en uoverskuelig ting, med mange fagord, som man ikke forstår. Vi har en enkel og bekvem proces, hvor vi igennem hele vores arbejde har tæt kontakt med vores kunder. På den måde sikrer vi en god oplevelse og ikke mindst et godt resultat.

Hiv fat I os – så tager vi en snak.

– Bare rolig, det er gratis og uforpligtende

Udfyld dine oplysninger i formularen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at give dig en god oplevelse hos os. – uanset om du ønsker at være kunde eller ej.

Referencer

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.