Professionelle hjemmesideløsninger til overkommelige priser   |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

Webshop

Gå online med din forretning med en professionel webshopløsning, som præsenterer dine produkter og din virksomhed til kunder i hele landet.

12.995,-

Udregn prisen på din nye hjemmeside / webshop

Beregn prisen på din nye hjemmeside eller webshop. Det er uforpligtende og tager under 60 sekunder.

KOM IGANG

0$

Antal menupunkter

Her skal du angive det antal sider du ønsker på din hjemmeside. Sider er en fælles betegnelse for både hovedmenupunkter samt undermenupunkter

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Menupunkter og produkter

Her skal du angive det antal sider /menupunkter du ønsker på din hjemmeside. Derudover skal du indtaste det samlede antal produkter du forventer at tilbyde dine kunder i webshoppen

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Hjemmeside eller webshop

Ønsker du en online løsning som på en eller anden måde inkluderer online betaling, så er du ovre i en webshopløsning. Kræver dine ønsker og behov ikke noget med online betaling, er en hjemmeside løsningen for dig!

Hjemmeside

Hjemmeside der giver kundehenvendelser

Webshop

Webshop så dine kunder kan handle døgnet rundt

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Sprog

Ønsker du at din hjemmeside kan vises på flere forskellige sprog?Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Logo og visitkort

Har du brug for at vi designer et logo med tilhørende visitkort til din virksomhed?
Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Hosting og domæne

Har du brug for at vi står for hosting og domæne?
Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Hosting og domæne

Har du brug for at vi står for hosting og domæne?
Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Ekstra funktionsudvidelser

Vi kan lave alle slags funktionsudvidelser og tilbyder skarpe priser på de mest almindelige nedenfor

Loginfunktion

Skab områder af din hjemmeside som kun kan tilgås hvis brugeren er logget ind

Blogfunktion

Inspirer dine besøgende igennem en blog hvor du deler ud af dine nyheder, erfaringer eller noget helt tredje

Socialt mediefeed

Skab en fuldautomatiseret hjemmesideopdatering med en integration til sociale medier der henter dine indlæg direkte til hjemmesiden.

Nyhedsbrev

Hold fast i dine potentielle og eksisterende kunder med et nyhedsbrev.

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Vi vil sikre dig et korrekt prisestimat

Vi bruger dit budget til at sammensætte det tilbud og ydelser, der giver bedst mening for dig. Derfor vil du opleve den bedste service og hjælp, hvis du oplyser dit budget.


Din samlede estimerede pris

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat :
Total :

Få tilbuddet tilsendt til din e-mail

Fordele ved en Professionel webshop

Hvilke fordele får du ved en professionel webshop

Sælg online

Med en professionel webshop, der er skræddersyet til din målgruppe, gør du det nemt for dine besøgende at handle hos dig online.

Hold åbent 24/7

Få en professionel webshop, og lad din butik være åben døgnet rundt, hele året. Lad dine kunder handle hos dig præcis når det passer dem.

Gør det enkelt

Med en professionel webshop åbner du et online butiksvindue, hvor dine kunder på en enkel måde kan se og læse om dine produkter.

Skalér din virksomhed

En professionel webshopløsning gør det muligt for dig at skalere din forretning betydeligt. Nå ud til kunder i hele Danmark – hvis ikke hele verden.

Referencer

Vi har hjulpet mange erhvervsdrivende af både lille og mellemstor karakter med professionel hjemmeside – og webshopudvikling. Du kan se vores tidligere arbejde og kundeudtalelser ovenfor – vi håber, du bliver den næste.

  

Hvad er vigtigt når du vælger din webshop?

Webshopudvikling dækker en meget bred palette af muligheder og løsninger indenfor E-commerce. Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, om aftalen vedrørende udvikling af professionel webshop indeholder alle de elementer, som du har brug for. Oftest vil du bliver overrasket over, hvor mange elementer og funktioner der skal til, for at få en webshop til at køre optimalt og med en grad af automatisation der retfærdiggører dens eksistens

Læs mere

Ambitiøs webshopudvikling er kun for professionelle

Tilhører du den gruppe, som mener at du selv kan klare alt? Måske kan du godt finde ud af at lave en webshop i et hjemmesideprogram du finder online. Desværre vil du opleve at disse løsninger udover at være dyre, er ekstremt ufleksible, og du vil hurtigt finde ud af at programmet ikke er kompatibelt med dine ønsker og behov for videreudvikling af din webshop. Det er problematisk, for et af de vigtigste aspekter hvad online udvikling angår, er fleksibilitet, og at du har en dynamisk installation du kan videreudvikle på hvis du har behov for det.

Læs mere

Hvad koster en professionel webshop?

Webshopudvikling findes i alle prisklasser. Vores webshoppakke til 12995 + moms er ikke den billigste, men heller ikke den dyreste. Vi har lagt os i et prisvenligt lag, hvor alle kan være med, og hvor vi mener, at vi kan være stolte af den kvalitet, vi leverer til vores kunder. Vi går ikke på kompromis i vores udvikling, og der er også plads til at gå ekstra langt for vores kunder, hvis de har specifikke ønsker eller behov. Vi garanterer at du ikke kan finde webshopudvikling i vores kvalitetsniveau til prisen andre steder i landet.

Læs mere

Hvad koster en professionel webshop?

Designprocessen i de enkelte webshopscases kan være af meget forskellig længde. Vi gør indledningsvist alt hvad vi kan, for at komme til at forstå, hvad det er for et udtryk, du ønsker at kommunikere til dine online handlende. På baggrund af vores korrespondance og en række designspørgsmål som vi fremsender, udvikler vi et webshopudkast, hvor vi opsætter forsiden og andre relevante landingpages. Ideen her er, at du som kunde kan se hvilken designlinje vi udbreder på den resterende webshop, og derfor bliver vi ved med at finpudse webshopudkastet, indtil du er fuldstændig sikker på at designet er i hus, og kan implementeres på de resterende sider og produkter.

Læs mere

Ny professionel webshop? – Alliér dig med os

Vi har mange års egenhændig erfaring med at udvikle og designe flotte, professionelle webshops, der gør det til en oplevelse at købe hos dig. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der tager vores kunder og deres forretning alvorligt, hvorfor du kan være sikker på, at du får en webshop, der lever op til dine forventninger. Vi bygger altid webshops med konvertering og brugeroplevelse i højsædet. Vi lever af glade kunder, der sætter pris på vores evner – vi håber du bliver den næste.

TRUSTPILOT

FACEBOOK

GOOGLE

  • Vores kunder er ligeså glade for os, som vi er for dem. Vores største ønske er,  at vores kunder får online succes. Det er vi stolte af at være behjælpelige med igennem hjemmeside, webshop og markedsføring.

  • Enhver virksomhed er forskellig, og derfor bør hjemmesiden også være det. Vi sikrer en rød tråd mellem din virksomheds profil og hjemmesidens design, så dine besøgende genkender dit indhold. Vi bruger ingen forudbestemt skabelon, der begrænser vores designmuligheder. Vi tager altid udgangspunkt i dig, din forretning og dine ønsker.

  • Når vi udvikler professionelle hjemmeside og webshops, er vi ikke interesseret i at tilbageholde rettighederne til webshoppen. Vi mener, at de naturligvis tilhører dig som kunde. Derfor får du overdraget alle loginoplysninger, så snart vi er færdige med din løsning.

  • Stadig flere benytter deres telefon, når de skal surfe på internettet. Derfor er det alfa og omega, at din WordPress hjemmeside også fungerer på mobiltelefon og tablet. Hos Lund Hjemmesider bygger vi responsive hjemmesider, der tilpasser sig det device hjemmesiden besøges på. På den måde sikrer du altid, at din hjemmeside præsenteres hensigtsmæssigt hos den besøgende.

  • Det primære formål med en webshop er at den besøgende kan handle online. Derfor er integration med en betalingsløsning et must have. Vi hjælper med opsætning og integration af din betalingsløsning, så du kan modtage betalinger online. Vi finder også gerne en betalingsudbyder der passer til dine behov.

  • Med vores produktskabeloner, kan du selv oprette produkterne i din webshop.

  • Opsætning af fragtaftaler så dine vare i webshoppen kan afsendes.

Er du i tvivl? Lad vores kunder overbevise dig

Lund Hjemmesider er proaktive, løsningsorienterede og er gode til at kommunikere forståeligt. Hjemmesiden er upåklageligt udviklet efter vores ønsker. Stærkt anbefalelsesværdigt! Der er meget hurtig respons og Lund hjemmesider har været enormt dygtige til at indarbejde feedback vi har givet uden selv at være teknisk anlagte.

Lars Horsbøl – fremtidsfabrikken.io

Lund Hjemmesider leverede en ny hjemmeside til vores virksomhed; Økonomi & Personale Academy. Servicen, gennemsigtigheden og kvaliteten var i top, hvilket kun kan betyde 5 stjerner herfra. Lund Hjemmesider kan helt klart anbefales til andre som ønsker en god oplevelse med opbygning af hjemmeside!

Simon Hoffmann – opnet.dk

Super god service, Teamet bag Lund Hjemmesider klarede en hver udfordring vi havde og til en pris de færreste kan hamle op med! Et rigtig godt stykke arbejde. Vi hos Hairpalace Danmark er meget tilfredse med vores nye hjemmeside og vil varmt anbefale Lund Hjemmesider til andre der søger professionelle hjemmesideløsninger.

Leif Nielsen – hairpalace.dk

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.