Webshop

Gør din forretning digital med en konverterende professionel webshopløsning som præsenterer dine produkter til kunder i hele landet.

Ny professionel webshop – Alliér dig med os

Vi har mange års egenhændig erfaring med at udvikle og designe flotte, professionelle webshops, der gør det til en oplevelse at købe hos dig. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der tager vores kunder og deres forretning alvorligt, hvorfor du kan være sikker på, at du får en webshop, der lever op til dine forventninger. Vi bygger altid webshops med konvertering og brugeroplevelse i højsædet. Vi lever af glade kunder, der sætter pris på vores evner – vi håber du bliver den næste.

Professionel webshop

Udviklet i WordPress
Tilpasset design til din virksomhed
Responsivt design tilpasset tablet og mobil
8 opsatte sider
10 opsatte produkter
Opsætning og integration af betalingsløsning
Automatisk bogføring i dit regnskabsprogram
Grundlæggende søgemaskineoptimering (SEO)
Videoguides til egen opsætning

8995 KR

Engangsbetaling – ingen binding

Få et webshopudkast

Er du i tvivl, om du ønsker at købe din nye webshop hos, os er du altid velkommen til at bestille et uforpligtende og gratis udkast til forsiden. Udfyld dine oplysninger i formularen, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at lave et webshopudkast, som du ønsker at beholde.

En professionel webshop der sælger

Med en professionel webshop giver du dine kunder mulighed for let og bekvemt at shoppe dine produkter på nettet. Vi sørger for en gennemført præsentation af din forretning og produkter på nettet, således at vi sikrer de bedste rammer for en god digital shoppingoplevelse på din webshop. Med en professionel webshop kan du opnå stor eksponering og nå ud til potentielle kunder i hele landet.

Du kan læne dig tilbage, og lade os opsætte alt fra produktsider til bogføringsintegration, så din professionelle webshop er fuldstændig selvkørende. Du behøver hverken at bekymre dig om udsendelse af ordrekvitteringer eller betaling, det hele styrer vores digitale løsning automatisk.

Hvorfor bør kunder kunne shoppe online?

Fordi det handler om at gøre det let for dine potentielle kunder. Bliver det for svært og utilgængeligt, vælger de bare dine konkurrenter i stedet. Med en flot webshop, der er nem at navigere rundt og finde dine produkter i, optimerer du dine muligheder for at sælge.

Der er stor forskel på en hjemmeside og en webshop. En webshop er designet sådan, at man integrerer betalingsmoduler, som gør det muligt for folk at vælge dine produkter, lægge dem i kurven og tjekke ud med et betalingskort eller lignende. Det er ikke nok for dig, der sælger produkter, at have en hjemmeside, der kan fungere som et visitkort. Få designet en shop, så folk ikke er geografisk begrænset og kan købe det hele online.

Kundecases

Vi har bygget mange webshopløsninger, og ingen af dem er ens. Nedenfor kan du se nogen af de tilpassede løsninger, vi har leveret til vores glade kunder.

Høst Studios

Design Flower

Sydkystens Skilte

Oceans2clean

Supportpakke fjerner dine bekymringer

Hvorfor bruge tid på din digitale løsning, når du kan koncentrere dig om at udvikle din forretning og tage dig godt af dine kunder. Få en fast supportaftale, hvor vi sørger for at der er styr på alt fra opdatering til generel sikkerhed og backup af din professionelle hjemmeside.

Du gør det du er bedst til, vi gør det vi er bedst til!

Supportpakke til webshop

Hosting, domæne og e-mails
Backup af din hjemmeside dagligt
Løbende opdatering og tilpasning af hjemmeside
Opsætning af nye produkter
Månedlig afrapportering fra Google Analytics
Google My Business
Telefon – , chat – og mailsupport
Fast kontaktperson

795 KR / MÅNED

Engangsbetaling – ingen binding