Professionelle hjemmesideløsninger til overkommelige priser   |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

Hjemmeside

Løft din forretning med en professionel hjemmeside, der skaber henvendelser og styrker dit brand. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye online eventyr!

7.995,-

Udregn prisen på din nye hjemmeside / webshop

Beregn prisen på din nye hjemmeside eller webshop. Det er uforpligtende og tager under 60 sekunder.

KOM IGANG

0$

Antal menupunkter

Her skal du angive det antal sider du ønsker på din hjemmeside. Sider er en fælles betegnelse for både hovedmenupunkter samt undermenupunkter

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Menupunkter og produkter

Her skal du angive det antal sider /menupunkter du ønsker på din hjemmeside. Derudover skal du indtaste det samlede antal produkter du forventer at tilbyde dine kunder i webshoppen

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Hjemmeside eller webshop

Ønsker du en online løsning som på en eller anden måde inkluderer online betaling, så er du ovre i en webshopløsning. Kræver dine ønsker og behov ikke noget med online betaling, er en hjemmeside løsningen for dig!

Hjemmeside

Hjemmeside der giver kundehenvendelser

Webshop

Webshop så dine kunder kan handle døgnet rundt

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Sprog

Ønsker du at din hjemmeside kan vises på flere forskellige sprog?Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Logo og visitkort

Har du brug for at vi designer et logo med tilhørende visitkort til din virksomhed?
Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Hosting og domæne

Har du brug for at vi står for hosting og domæne?
Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Hosting og domæne

Har du brug for at vi står for hosting og domæne?
Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Ekstra funktionsudvidelser

Vi kan lave alle slags funktionsudvidelser og tilbyder skarpe priser på de mest almindelige nedenfor

Loginfunktion

Skab områder af din hjemmeside som kun kan tilgås hvis brugeren er logget ind

Blogfunktion

Inspirer dine besøgende igennem en blog hvor du deler ud af dine nyheder, erfaringer eller noget helt tredje

Socialt mediefeed

Skab en fuldautomatiseret hjemmesideopdatering med en integration til sociale medier der henter dine indlæg direkte til hjemmesiden.

Nyhedsbrev

Hold fast i dine potentielle og eksisterende kunder med et nyhedsbrev.

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Vi vil sikre dig et korrekt prisestimat

Vi bruger dit budget til at sammensætte det tilbud og ydelser, der giver bedst mening for dig. Derfor vil du opleve den bedste service og hjælp, hvis du oplyser dit budget.


Din samlede estimerede pris

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat :
Total :

Få tilbuddet tilsendt til din e-mail

Fordele ved en Professionel hjemmeside

Hvilke fordele får du ved en professionel hjemmeside

Flere henvendelser

Med en professionel hjemmeside, der er skræddersyet til din målgruppe, gør du det nemt for dine potentielle kunder at henvende sig.

Øget synlighed

Få en professionel hjemmeside, som skaber øget online synlighed. Overtag styringen og nå ud til dine nuværende og kommende kunder.

Let tilgængelig

Med en hjemmeside giver du dine kunder mulighed for at læse om dine ydelser eller produkter samt at kontakte dig på en let og uforpligtende måde.

Skalér din virksomhed

En professionel hjemmesideløsning gør det muligt for dig at skalere din forretning betydeligt. Nå ud til kunder i hele Danmark – hvis ikke hele verden.

Referencer

Vi har hjulpet mange erhvervsdrivende af både lille og mellemstor karakter med professionel hjemmeside – og webshopudvikling. Du kan se vores tidligere arbejde og kundeudtalelser ovenfor – vi håber, du bliver den næste.

  

Hvad er vigtigt når du vælger din hjemmeside?

Valg af samarbejdspartner til en ny professionel hjemmeside kan være noget så vanskeligt. Der findes et hav af forskellige løsninger: forskellige CMS-systemer, hjemmesidesystemer, procestilgange og afregningsmodeller. Der findes ikke en endegyldig måde, som per definition er den mest rigtige som hjemmesideleverandør. Det handler om at du kender dine behov, og er i stand til at identificere hvilke tilbud, der giver mening for den måde, du driver virksomhed på.

Læs mere

Hvorfor du skal få professionelle til at lave din hjemmeside

De fleste små – og mellemstore virksomhedsejere er vant til selv at trække i arbejdstøjet når der er noget der skal laves i virksomhedsregi. Udvikling af hjemmeside er ikke en undtagelse, og mange forsøger sig også selv med at få skabt en simpel hjemmeside igennem et online værktøj eller hjemmesideplatform.

Det er der som sådan heller ikke noget i vejen for, men du risikere at sidde og bruge mange timer foran skærmen for at opnå et resultat du i sidste ende alligevel ikke er tilfreds med. Hjemmesideudvikling er ikke raketvidenskab, og i det prisleje vi har, kan alle være med.

Læs mere

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Prisen på udvikling af en professionel hjemmeside kan variere meget. Det skyldes både antallet af timer der lægges i hjemmesiden, kompetencegrundlag og så videre. Nogen webbureauer afregner på timebasis. Det kan ultimativt betyde, at du bærer en relativ stor risiko for, at du modtager en regning der lyder på et andet beløb, end du havde forestillet dig.

Læs mere

Billig hjemmeside – højeste kvalitet til prisen på markedet

Udvikling af professionel hjemmeside kan gøres i enhver prisklasse. Oftest kan det være svært at se hvorfor en hjemmeside skal koste 15-20 tusinde kroner i stedet for 7-8 tusinde. Hjemmesidebranchen er en servicebranche, og det betyder, at du får lov til at betale dyrt for udvikleres og designeres minutter i mange udviklingshuse. Vores profesionelle hjemmesideløsninger er skabt med en grundlæggende tanke om at skære overflødig tid væk, og derved kunne levere en betydelig bedre hjemmeside til en væsentlig lavere pris.

Læs mere

Ny professionel hjemmeside? – Alliér dig med os

Som kommende hjemmesideejer kan du vælge mellem flere hundrede webbureauer og hjemmesideudviklere – så hvorfor vælge os? For vores kunder er det vigtigt, at deres løsning er gennemsigtig, og at prispakken er let at forstå. Derfor er vores professionelle hjemmesidepakke enkelt sammensat, så du er sikker på, hvad du får for pengene. Da enhver virksomhed er forskellig, er vores digitale løsninger det også. Det betyder, at vi naturligvis kan tilpasse pakken og prisen til dine ønsker og behov. Vi leverer altid tidssvarende hjemmesideløsninger, hvor konvertering og design er i højsædet.

TRUSTPILOT

FACEBOOK

GOOGLE

  • Vores kunder er ligeså glade for os, som vi er for dem. Vores største ønske er,  at vores kunder får online succes. Det er vi stolte af at være behjælpelige med igennem hjemmeside, webshop og markedsføring.

  • Enhver virksomhed er forskellig, og derfor bør hjemmesiden også være det. Vi sikrer en rød tråd mellem din virksomheds profil og hjemmesidens design, så dine besøgende genkender dit indhold. Vi bruger ingen forudbestemt skabelon, der begrænser vores designmuligheder. Vi tager altid udgangspunkt i dig, din forretning og dine ønsker.

  • Når vi udvikler professionelle hjemmeside og webshops, er vi ikke interesseret i at tilbageholde rettighederne til webshoppen. Vi mener, at de naturligvis tilhører dig som kunde. Derfor får du overdraget alle loginoplysninger, så snart vi er færdige med din løsning.

  • Stadig flere benytter deres telefon, når de skal surfe på internettet. Derfor er det alfa og omega, at din WordPress hjemmeside også fungerer på mobiltelefon og tablet. Hos Lund Hjemmesider bygger vi responsive hjemmesider, der tilpasser sig det device hjemmesiden besøges på. På den måde sikrer du altid, at din hjemmeside præsenteres hensigtsmæssigt hos den besøgende.

  • Vi har været i branchen længe, og med mere end 300 fuldførte hjemmeside – og webshopløsninger kan vi roligt sige, at vi kender til enhver løsning, hvad den kræver og hvordan vi løser den mest hensigtmæssigt.

  • Hos os er der ingen slinger i valsen, så derfor får du altid en fast kontaktperson og rådgiver, som kender til din virksomhed og ønsker. Det betyder at vi hurtigt kan hjælpe dig, uden at det kræver en masse forklaring. Din hjemmeside er i sikre hænder.

Er du i tvivl? Lad vores kunder overbevise dig

Lund Hjemmesider er proaktive, løsningsorienterede og er gode til at kommunikere forståeligt. Hjemmesiden er upåklageligt udviklet efter vores ønsker. Stærkt anbefalelsesværdigt! Der er meget hurtig respons og Lund hjemmesider har været enormt dygtige til at indarbejde feedback vi har givet uden selv at være teknisk anlagte.

Lars Horsbøl – fremtidsfabrikken.io

Lund Hjemmesider leverede en ny hjemmeside til vores virksomhed; Økonomi & Personale Academy. Servicen, gennemsigtigheden og kvaliteten var i top, hvilket kun kan betyde 5 stjerner herfra. Lund Hjemmesider kan helt klart anbefales til andre som ønsker en god oplevelse med opbygning af hjemmeside!

Simon Hoffmann – opnet.dk

Super god service, Teamet bag Lund Hjemmesider klarede en hver udfordring vi havde og til en pris de færreste kan hamle op med! Et rigtig godt stykke arbejde. Vi hos Hairpalace Danmark er meget tilfredse med vores nye hjemmeside og vil varmt anbefale Lund Hjemmesider til andre der søger professionelle hjemmesideløsninger.

Leif Nielsen – hairpalace.dk

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.