Hjemmeside

Løft din forretning med en professionel hjemmeside der skaber henvendelser og styrker dit brand

Ny professionel hjemmeside? – Alliér dig med os

Som kommende hjemmesideejer kan du vælge og vrage mellem flere hundrede webbureauer og hjemmesideudviklere – så hvorfor vælge os? For vores kunder er det vigtigt, at deres løsning er gennemsigtig, og derfor er vores professionelle hjemmesidepakke enkelt sammensat, så du er sikker på, hvad du får for pengene. Da enhver virksomhed er forskellige, er vores digitale løsninger det også, og det betyder, at vi naturligvis kan tilpasse pakken og prisen til dine ønsker og behov. Vi leverer altid moderne hjemmesideløsninger, hvor konvertering og brandidentitet er i højsædet.

Professionel hjemmeside

Udviklet i WordPress
Tilpasset design til din virksomhed
Responsivt design tilpasset tablet og mobil
8 opsatte sider
Kontaktformular og galleri
Grundlæggende søgemaskineoptimering (SEO)

4995 KR

Engangsbetaling – ingen binding

Få et hjemmesideudkast

Er du i tvivl, om du ønsker at købe din nye hjemmeside hos os, er du altid velkommen til at bestille et uforpligtende og gratis udkast til forsiden. Udfyld dine oplysninger i formularen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at lave et hjemmesideudkast, som du ønsker at beholde.

Din hjemmeside er din virksomheds online visitkort

Det er vigtigere end nogensinde for virksomheder at være til stede på internettet i form af en hjemmeside eller webshop, der fungerer som et online visitkort eller en forlængelse af den fysiske forretning. Er din virksomhed ikke til at finde på nettet, risikerer du at tabe terræn til dine konkurrenter.

Netop af denne grund er det afgørende, at din virksomhed kan byde kunder velkommen på en præsentabel hjemmeside, hvor design, brugervenlighed og funktionalitet er i top. Dette sikrer et positivt førstehåndsindtryk, hvilket er nøglen til succes – både online og når det kommer til at få folk ned i butikken. Hos Lund Hjemmesider står vi klar til at hjælpe din virksomhed med at blive digital ved hjælp af en professionel og ny hjemmeside, der repræsenterer din forretning og dens værdier.

Hjemmeside – WordPress er din garanti for kvalitet

Hos Lund Hjemmesider arbejder vi udelukkende i CMS’et WordPress, som er et open-source system, der siden lanceringen i 2003 har taget verden og internettet med storm – i dag er mere end 25 % af alle hjemmesider på internettet baseret på og udviklet i det anerkendte system.

Fordelene ved en hjemmeside i WordPress er mange. For det første er systemet utrolig brugervenligt, hvilket gør det nemt og bekvemt løbende at optimere eller justere elementer på hjemmesiden. Du behøver således ikke at være noget teknisk geni for at kunne gennemskue systemet og selv bygge videre på din hjemmeside. Da systemet er baseret på principperne om open-source, er WordPress desuden det mest fremtidssikre CMS overhovedet, da tusindvis af udviklere løbende udgiver tilføjelser og løsninger, som du kan drage nytte af.

Kundecases

Vores speciale er først og fremmest professionelle hjemmesider til virksomheder, som ønsker en digital tilstedeværelse. Vi har hjulpet et utal af både små og mellemstore virksomheder med hjemmesideudvikling og -design. Du kan se vores tidligere arbejde og kundeudtalelser nedenfor – vi håber, du bliver den næste.

Vi bygger professionelle hjemmesider

Vores speciale er først og fremmest professionelle hjemmesider til virksomheder, som ønsker en digital tilstedeværelse. Vi har hjulpet et utal af både små og mellemstore virksomheder med hjemmesideudvikling og -design. Du kan se vores tidligere arbejde og kundeudtalelser nedenfor – vi håber, du bliver den næste.

ProcessPerformance

Design Flower

Sydkystens Skilte

Tegn til talekurser

Supportpakke fjerner dine bekymringer

Hvorfor bruge tid på din digitale løsning når du kan koncentrere dig om at udvikle din forretning og tage dig godt af dine kunder. Få en fast supportaftale, hvor vi sørger for, at der er styr på alt fra opdatering til generel sikkerhed og backup af din professionelle hjemmeside.

Du gør det du er bedst til, vi gør det vi er bedst til!

Supportpakke til hjemmeside

Hosting, domæne og e-mails
Backup af din hjemmeside dagligt
Løbende opdatering og tilpasning af hjemmeside
Månedlig afrapportering fra Google Analytics
Google My Business
Telefon – , chat – og mailsupport
Fast kontaktperson

595 KR / MÅNED

Engangsbetaling – ingen binding