Professionel hjemmeside - priser, der er til at betale

Gør din forretning digital med en professionel og billig hjemmeside til blot 3.999 kr.

Ny hjemmeside – allier dig med os

Som kommende webshop- eller hjemmesideejer kan du vælge og vrage mellem flere hundrede webbureauer og hjemmesideudviklere – så hvorfor vælge os? Nedenfor har vi samlet tre gode grunde til, at du bør alliere dig med os, når det kommer til hjemmesideudvikling eller optimering af din eksisterende hjemmeside.

Hjemmeside med prisgaranti

Er dit projekt på budget, så frygt ej – vi er blandt de absolut billigste webbureauer i Danmark, og skulle du mod forventning finde en lavere pris på din nye hjemmeside, matcher vi uden tøven prisen. Vores garanti sikrer dig en konkurrencedygtig pris på din nye hjemmeside.

Lynurtig levering

En ny hjemmeside skal ikke tage flere måneder at udvikle, hvor du er nødsaget til at trille tommelfingre og stå i venteposition. Hos Lund Hjemmesider bestræber vi os altid på at have din hjemmeside klar hurtigst muligt og altid inden for 3 uger.

Ingen månedlige betalinger

Hos os bliver du ikke stavnsbundet, når din hjemmeside eller webshop er færdig. Du betaler for det leverede produkt – intet andet. Vi har hverken lange bindingsperioder eller dyre, månedlige abonnementer – kun billige hjemmesider af høj kvalitet.

Få lavet en hjemmeside – det får du for 3.999 kr.

Hos os behøver du ikke at spørge, hvad en hjemmeside koster. Svaret er nemlig som udgangspunkt 3.999 kr. for vores standardløsning. Har du særlige ønsker, henviser vi til vores prisberegner, som giver dig et uforpligtende tilbud på din hjemmesideløsning. Vi er billige, men bare rolig – der er ikke sparet på noget, når det kommer til din nye hjemmeside.

Hjemmeside udviklet i WordPress

Du får en hjemmeside opsat i CMS’et WordPress, der er verdens mest udbredte hjemmesideplatform. Med en hjemmeside i WordPress er du sikret en holdbar og brugervenlig løsning.

Tablet - og mobiloptimeret hjemmeside

Hos os får du altid en skalerbar/responsiv løsning, hvilket sikrer en mobilvenlig hjemmeside, der er optimeret med henblik på brug af såvel PC, mobil og tablet.

8 fuldt opsatte menupunkter

I prisen på din hjemmeside har vi inkluderet opsætning af 8 sider/menupunkter, hvilket giver dig rig mulighed for at implementere alt dit indhold på hjemmeside – lige fra tekst til video.

Hjemmesidedesign efter dine ønsker

Vi tilbyder utallige muligheder ift. design af din hjemmeside, herunder alt fra tekst, video, billeder, sliders, kundeudtalelser, kontaktformularer, gallerier og meget mere.

Grundlæggende søgemaskineoptimeret (SEO)

Vi sørger for grundlæggende søgemaskineoptimering af din hjemmeside, så Google har nemt ved at læse den, og dermed rangerer den højere i de organiske søgeresultater.

Hjemmeside med muligheder

Både før, under og efter udviklingen af din hjemmeside er der rig mulighed for at tilføje udvidelser såsom chatsystem, webshop, bookingsystem og nyhedsbrev.

Tjek om dit ønskede domæne er ledigt!

Tjek om dit ønskede domæne er ledigt!

Tjek om dit domæne er ledigt

Din hjemmeside er din virksomheds online visitkort

Det er vigtigere end nogensinde for virksomheder at være til stede på internettet i form af en hjemmeside eller webshop, der fungerer som et online visitkort eller en forlængelse af den fysiske forretning. Er din virksomhed ikke til at finde på nettet, risikerer du at tabe terræn til dine konkurrenter.

Netop af denne grund er det afgørende, at din virksomhed kan byde kunder velkommen på en præsentabel hjemmeside, hvor design, brugervenlighed og funktionalitet er i top. Dette sikrer et positivt førstehåndsindtryk, hvilket er nøglen til succes – både online og når det kommer til at få folk ned i butikken. Hos Lund Hjemmesider står vi klar til at hjælpe din virksomhed med at blive digital ved hjælp af en professionel og ny hjemmeside, der repræsenterer din forretning og dens værdier.

Hjemmeside – WordPress er din garanti for kvalitet

Hos Lund Hjemmesider arbejder vi udelukkende i CMS’et WordPress, som er et open-source system, der siden lanceringen i 2003 har taget verden og internettet med storm – i dag er mere end 25 % af alle hjemmesider på internettet baseret på og udviklet i det anerkendte system.

Fordelene ved en hjemmeside i WordPress er mange. For det første er systemet utrolig brugervenligt, hvilket gør det nemt og bekvemt løbende at optimere eller justere elementer på hjemmesiden. Du behøver således ikke at være noget teknisk geni for at kunne gennemskue systemet og selv bygge videre på din hjemmeside. Da systemet er baseret på principperne om open-source, er WordPress desuden det mest fremtidssikre CMS overhovedet, da tusindvis af udviklere løbende udgiver tilføjelser og løsninger, som du kan drage nytte af.

Responsiv, skalerbar og mobiloptimeret hjemmeside

Hos Lund Hjemmesider er du altid sikret en mobilvenlig og responsiv hjemmeside, hvilket betyder, at din hjemmeside er optimeret med henblik på visning på mobile enheder såsom smartphones og tablets. Med et responsivt hjemmesidedesign tilpasser din hjemmeside sig automatisk til den besøgendes skærm, hvilket markant forbedrer din kundes købsoplevelse og ligeledes gør Google glad. Google belønner nemlig mobilvenlige hjemmesider i søgeresultaterne.

Disse funktionsudvidelser kan give din hjemmeside værdi

Chatsystem

Kom i dialog med dine kunder, og besvar deres spørgsmål med et live chatsystem.

Nyhedsbrev

Opdater eksisterende kunder og skab mersalg med et sælgende nyhedsbrev.

Bookingsystem

Gør det muligt for dine kunder at booke en tid eller aftale – nemt og bekvemt.

Prisberegner

Giv dine kunder indblik i priserne på dine produkter/ydelser med en praktisk prisberegner.

Loginsystem

Tilbyd kunder og besøgende muligheden for at oprette en brugerkonto på din hjemmeside.

Webshop

Få en hjemmeside med en webshopudvidelse, så kunder kan bestille direkte fra hjemmesiden.

Få en gratis og uforpligtende hjemmesideanalyse

Har du i forvejen en hjemmeside eller webshop, tilbyder vi en gratis og uforpligtende hjemmesideanalyse, hvor vi gennemgår din hjemmeside for fejl og mangler og giver vores vurdering af, hvordan vi kan hjælpe dig. Hvis dit hjemmesidedesign halter, eller brugervenlighed ikke er i højsædet, udnytter du ikke det potentiale, der ligger i en velfungerende og optimeret hjemmeside. Tryk på knappen og udfyld formularen, så sender vi din hjemmesideanalyse inden for få dage – ganske gratis!

Modtag gratis analyse