Persondatapolitik for ansatte

Persondatapolitik (ansatte)

Lund Hjemmesider behandler de ansattes personoplysninger med stor fortrolighed, og i overensstemmelse med persondataforordningen

Formål

I forbindelse med Lund Hjemmesiders opgaver med ansættelse og lønadminstration er der nogle personoplysninger, som vi har brug for dit samtykke til at registrere, når du er ansat hos os.

Registrering

Lund Hjemmesider registrerer typisk ansattes navn, kontaktoplysninger, CPR-nummer, kontooplysninger og løn – og stillingforhold

Du har som ansat ret til at bede dig fritaget for at dine personoplysninger anvendes i forbindelse anvendes til markedsføring af særlige tilbud til de ansatte.

Opbevaring

Lund Hjemmesider opbevarer personoplysninger på en sikker måde med henblik på at hindrepersonoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse, ødelæggelse m.v. 

Videregivelse

Lund Hjemmesider videregiver ikke personoplysning til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Lund Hjemmesider med mindre der er tale om eksterne leverandører eller samarbejdsparter, som Lund Hjemmesider har indgået databehandleraftaler eller tavshedsklausuler med, således at dine personoplysninger behandles med stor fortrolighed.

Du har som ansat ret til at vide, hvem Lund Hjemmesider har indgået databehandleraftaler og tavshedsklausuler med.

Ændring

Lund Hjemmesider sikrer at de ansattes personoplysninger er ajourførte i alle systemer, og at der ikke forekommer urigtige oplysninger.

Du har som ansat ret til at få urigtige personoplysninger rettet.

Sletning

Lund Hjemmesider sletter (eller anonymisere) personoplysninger for de ansatte i systemerne senest 6 måneder efter ophørt ansættelsesforhold med mindre særlige forhold gør sig gældende i forhold til fx anmeldte arbejdsskader el. lign.

Indsigt

Lund Hjemmesiders persondataansvarlige er klar til at hjælpe, hvis der er behov for yderligere information eller spørgsmål til hvordan vi behandler dine personoplysninger som ansat.

Du har som ansat ret til at få oplyst hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Kontakt:

Lund Hjemmesider ApS
Reventlowsvej 17
8260 Viby J
Email: kontakt@lundhjemmesider.dk

 Klage

Såfremt du ønsker at klage over Lund Hjemmesiders behandling af dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Datatilsynet                                                                                                                           

Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København K
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: + 45 33 19 32
Hjemmeside:www.datatilsynet.dk