• Professionelle hjemmesideløsninger til overkommelige priser   |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

Vores hjemmeside er blevet CO2-neutral

Vores hjemmeside er blevet CO2-neutral

Vores hjemmeside er blevet CO2-neutral 1500 1124 Lund Hjemmesider

Vores hjemmeside er blevet CO2-neutral

Vi har hos Lund Hjemmesider som led i den grønne omstilling valgt at CO2-neutralisere vores hjemmeside igennem CO2 Web Balances initiativer. Vi er glade for at kunne præsentere dette initiativ, fordi det betyder meget for os at være opmærksomme på at være med og bidrage til en grønnere og mere bæredygtig fremtid for os alle.

Hvordan CO2-neutraliseres hjemmesiden?

At vores hjemmeside er blevet CO2-neutral betyder desværre ikke at den ikke udleder CO2. Alle hjemmesider udleder CO2 – dels i datacentre hvor hjemmesiden og dens filer er lagret og dels ved dataoverførsel mellem datacentre og besøgendes enhed. Denne udledning er desværre svær at komme udenom, idet disse processer kræver strøm. Ved at deltage i CO2 Web Balances initiativer på verdensplan, hjælper vi med at bygge nye vedvarende energikilder og bedre og mere miljøvenlige remedier for befolkningen i udviklingslande. På den måde kompenserer vi for vores udledning ved at gøre noget godt for andre, som samtidig er godt for miljøet.

Lund Hjemmesider - vi udvikler professionelle hjemmesider og webshops.
Det er gratis og uforpligtende

Hiv fat I os - så tager vi en uforpligtende snak

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed. Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.