• Professionelle hjemmesideløsninger til overkommelige priser   |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

Derfor er WordPress det bedste CMS-system til professionelle hjemmesider

Derfor er WordPress det bedste CMS-system til professionelle hjemmesider

Derfor er WordPress det bedste CMS-system til professionelle hjemmesider 1920 1342 Lund Hjemmesider

Hvis du er ved at finde ud af, hvorfor du skal bruge WordPress til din nye og kommende hjemmeside, er du landet det helt rette sted. For der er ingen tvivl om, at WordPress er det absolut bedste Content Management System til opbygning af hjemmeside. Spørgsmålet er så bare hvorfor? Det uddyber vi nærmere for dig her.

Hvad er WordPress?

For at forstå hvorfor WordPress er det bedste CMS-system til professionelle hjemmesider, er det nødvendigt at vide, hvad det egentligt er.

WordPress blev lanceret som en blogging-platform tilbage i 2003 og har siden udviklet sig til ikke kun at være et CMS-system, der bruges af bloggere, men også til udvikling af hjemmesider. Det er et gratis open source-system, der giver alle adgang til den fulde kildekode. Men, det er også meget brugervenligt bygget op, hvilket betyder, at det som udgangspunkt er muligt for alle at rette og optimere.

Siden 2003 er det gået hen og blevet verdens mest populære CMS-system.

Hvorfor er WordPress brugt af så mange?

WordPress er et meget brugervenligt system, som tillader at udvikle både simple og avancerede løsninger og har så intuitiv en brugerflade, at det kan bruges til at udvikle stort set alle typer af websites. Gennem kontrolpanelet i backenden er det nemt at opdatere, redigere eller at tilføje nye og smarte funktioner til hjemmesiden.

Med mere end 10.000 temaer er det muligt for de fleste at udvikle og opbygge en hjemmeside, der passer lige til deres behov. Hvis ikke er det også muligt at udvikle sit eget skræddersyede tema, som kan integreres. Sammen med mere end 15.000 plugins er der et væld af muligheder for at udvikle en unik og skræddersyet løsning med alle de funktioner, man har brug for.

WordPress er derfor så at sige et tag selv-bord af muligheder og løsninger – og det er grunden til, at det er svært at komme udenom i udviklingen af en professionel hjemmeside.

Hvorfor vælge WordPress?

Vi har allerede nævnt nogle af de mange fordele og muligheder, der ligger for fødderne af dig, når du vælger WordPress som Content Management System. Men der er meget mere end det, som netop gør systemet til førstevalg.

WordPress er gratis at benytte

Gratis er altid godt og sådan er det også med WordPress. For det er nemlig ganske gratis for alle at downloade og benytte sig af til udviklingen af et website. Det kræver dog, at du finder hosting – dette kan dog ofte fås for ganske få hundrede kroner om året afhængigt af dine behov og de muligheder, du gerne vil have.

Både temaer og plugins (byggestenene) er gratis at bruge. Naturligvis kan du også købe opgraderinger af både temaer og plugins for at få bedre funktioner eller en bedre support. Mange ting er dog muligt med de gratis versioner, hvorfor du ikke behøver kaste en masse penge efter dette.

WordPress er kompatibelt til både hjemmesider og webshops

Ønsker du på nuværende tidspunkt at udvikle en hjemmeside, der blot præsenterer dig og virksomheden samt jeres ydelser, er du ikke begrænset til ikke at kunne optimere på løsningen senere hen. Ønsker du at koble nogle produkter på til online salg, kan du meget nemt integrere dette på din hjemmeside med pluginnet, WooCommerce.

WordPress er nemt at lære

Med WordPress som system til din hjemmeside, behøver du ikke kunne læse og forstå en masse kode for at ændre i designet eller tilføje funktioner. Netop dette er en af de absolut største fordele ved WordPress. Det er nemt at bygge, klippe og klistre samt optimere på senere hen, da brugerfladen er så intuitiv. Du kan derfor sagtens selv lære, hvordan ændrer på din hjemmeside eller din webshop.

WordPress er SEO-venligt

Er der noget, WordPress høster mange roser for, så er det, at det er SEO-venligt. Platformen genererer nemlig helt automatisk title tags og meta descriptions til dine landingssider og tillader indeksering af dine sider med det samme. Men, der findes også flere SEO-værktøjer, som giver dig mulighed for at optimere førnævnte, men som også gør det nemt for dig at tjekke, om søgevolumen er optimal, om du har husket ALT-tekst og meget mere, som har betydning for rangeringen.

WordPress er responsivt

Et responsivt design er et vigtigt parameter, når det kommer til brugervenlighed og SEO. WordPress’ egne temaer er altid designet til at være responsive, så de tilpasser sig den enhed, brugeren besøger dit website med. Det behøver du dermed ikke selv at kode eller bruge penge på at få gjort.

Kom godt fra start med WordPress

Der er mange flere fordele at komme ind på, når det kommer til WordPress. Vigtigst er dog, at du meget nemt og billigt kan få en professionel hjemmeside med alle de funktioner, du har brug for. Så hvorfor ikke komme i gang med at bygge en hjemmeside i WordPress?

Lund Hjemmesider - vi udvikler professionelle hjemmesider og webshops.
Det er gratis og uforpligtende

Hiv fat I os - så tager vi en uforpligtende snak

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.