Derfor skal du have Google My Business

Derfor skal du have Google My Business

Derfor skal du have Google My Business 2500 1300 Lund Hjemmesider

Google My Business er et gratis udstillingsvindue i Googles søgeresultater, som rigtigt mange virksomheder har fået øjnene op for. Søger man på din virksomhed, kommer der forhåbentligt en masse hits frem – og her bør du være nummer ét. Men kigger du ude til højre, hvis du sidder på en computer, kan du se en masse informationer om din virksomhed, hvis du altså har en Google My Business-profil.

Men hvorfor er den så vigtig at have? Fordi den giver dine potentielle en masse værdifulde informationer om din virksomhed. Det kan være, at der er nogen, der søger efter din adresse, telefonnummer, e-mail eller åbningstider. Her er det klart i din interesse, at disse oplysninger er så nemme at finde som muligt. Og det er præcis her, hvor Google My Business er genialt. Du kan nemlig se alt dette uden at skulle ind på din hjemmeside.

Hvornår bliver din profil vist?

Det gør den hovedsageligt, når der er nogen, der søger ved almindelige søgninger på Google, på Google Maps og på Google+. Har din virksomhed ikke udfyldt jeres helt gratis Google My Business-profil, er det sværere for kunderne at finde jeres informationer. Det skaber også noget troværdighed, da det ser professionelt ud at have en med billeder på. Det er et glimrende udstillingsvindue, hvor du kan få lov at præsentere din virksomhed, som du har lyst.

Det er ganske let at oprette en Google My Business-profil. Der er nogle få trin, man skal følge, og så er man ellers i luften. Dog skal man verificere, at man er den pågældende ejer, ved at man modtager en kode med brev på den adresse, der er angivet. Det er Googles måde at sikre, at man rent faktisk er på adressen. Det tager få minutter at oprette sin profil, og det kan virkelig gøre det nemmere for dine kunder at finde relevante informationer om din virksomhed.

Google My Business er et gratis værktøj fra Google der giver dig mulighed for at vise din virksomhed i preview i søgeresultaterne samt komme på Google Maps, så det er let for dine kunder at finde din forretning.

Det røde felt er forhåndsvisningen af din virksomheds profil. Denne kommer op når personer søger på din virksomhed.

Lav posts direkte på Google My Business

Som noget helt nyt har Google åbnet op for en spændende mulighed på Google My Business. Nu kan man poste indlæg direkte på sin profil, som kan ses ved samme søgninger, der blev nævnt før. Det kan være indlæg på 100-300 ord, hvor der er et billede og en call to action-knap. Har du fx et event, nogle tilbud på produkter eller noget andet, du gerne vil reklamere for, kan du her gøre det ganske gratis.

Hvis du er i tvivl, om det kan give noget forretning, kan du jo lave en søgeordsanalyse og se, hvor mange søgninger der reelt er på dit virksomhedsnavn. Alle, der søger på det, vil blive eksponeret for dit indlæg. Og søger man efter dig helt konkret, er det et varmere lead. Hvorfor ikke gøre det, når det er helt og aldeles gratis, og det kun skal sættes op den ene gang? Du kan selvfølgelig skifte dine posts ud, som du har lyst.

Opret en begivenhed med nem tilmelding

Har du et lagersalg eller lignende, hvor du gerne vil have en masse kunder til at tilmelde sig, kan du ved hjælp af ovenstående post oprette en begivenhed. Her kan tilføjes forskellige informationer om begivenheden samt en call to action-knap. Dette kan fx være Reservér, Tilmeld dig og Køb, hvilke gør det nemt at interagere med din post. Dine kunder slipper derfor for at blive sendt videre til en landing page – og du øger med stor sandsynlighed dine konverteringer, så du får flere tilmeldinger, der bliver til betalende kunder.

Gør det nemt for dig selv og ikke mindst dine kunder. Få en Google My Business-profil.

Lund Hjemmesider - vi udvikler professionelle hjemmesider og webshops.
Det er gratis og uforpligtende

Hiv fat I os - så tager vi en uforpligtende snak

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed. Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.