Professionelle hjemmesideløsninger til overkommelige priser   |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

Pris på hjemmeside

Pris på hjemmeside kan variere meget, og det kan være svært at gennemskue, hvad det er for en løsning du køber. På denne side vil vi prøve at løfte sløret for, hvad du bør spørge ind til i forbindelse med hjemmesideudvikling, og hvordan du sikrer at få en god, professionel hjemmesideløsning til en fair og konkurrencedygtig pris.

Hvad koster en hjemmeside?

Hvad skal jeg kigge efter når jeg køber hjemmeside?
Hvordan sikrer jeg at få en fleksibel hjemmeside?
Hvordan evaluerer jeg et pristilbud på opbygning af hjemmeside?
Er der nogen prismodeller der er bedre for mig end andre?
7995,-
Engangsbetaling – ingen binding

4 Hurtige på hjemmesidepris

Her får du fire korte men gode råd når du skal evaluere prisen på din hjemmeside

Brug hvad der allerede er tilgængeligt

Sandsynligheden for at præcis den hjemmesideløsning du leder efter allerede findes er ret stor. Sørg derfor for at lede efter en leverandør der bruger software der allerede findes. Det er billigere, bedre testet og giver dig højere kvalitet til en langt lavere pris.

Brug et open source CSM system

Vil du sikre at prisen på din hjemmeside er god både ved udvikling og på sigt bør du vælge et open source CSM system som for eksempel WordPress. Årsagen er at ingen ejer det, det er gratis, bliver løbende opdateret og er det mest udbredte i verden.

Begræns de behov der er dyre at udvikle

Leder du efter en lav pris på hjemmesideudvikling, bør du overveje hvilke funktioner på din ønskeliste der er vigtigst. Ofte er det de sidste 20% af din funktionalitet der koster 80% af prisen fordi det skal custom udvikles. Prøv at se om du ikke kan leve med noget der findes i forvejen.

Kravspecifikation og pris fra flere

Sørg for at have en klar kravspecifikation som du præsentere når du snakker med potentielle samarbejdspartnere. På den måde sikrer du at den pris på hjemmeside du får er sammenligelig og på den samme hjemmesideløsning.

Når du skal indhente pris på hjemmeside

Når du skal indhente pris på hjemmesideudvikling, er det vigtigste, at du er godt forberedt. Brug al den tid du skal på at definere hvad det er for en hjemmesideløsning du ønsker dig. I den proces bør du overveje følgende:

 • Hvilken funktionalitet ønsker jeg på min hjemmeside?
 • Hvilket hjemmesidesystem passer bedst til mine behov?
 • Hvilken menustruktur vil jeg gerne have?
 • Hvad for noget indhold skal jeg have på de forskellige menupunkter?
 • Har jeg billeder og tekst klar til hjemmesiden?
 • Er der andre hjemmesider jeg synes fungerer godt som vi kan tage inspiration fra?
 • Hvad forestiller jeg mig selv om pris og deadline?

Hvis du har disse punkter klar, når du indhenter pris på hjemmeside, står du meget stærkere. Det skyldes at bureauet vil have en meget bedre fornemmelse for, hvad det er for en løsning du leder efter, hvilket betyder, at der er mindre usikkerhed forbundet med udviklingen. På den måde sikrer du den skarpeste hjemmesidepris og vil samtidig være langt bedre forberedt, hvilket vil øge sandsynligheden for et gnidningsfrit udviklingsforløb.

Pris på almindelig hjemmeside

Pris på avanceret hjemmeside

Udregn prisen på din nye hjemmeside / webshop

Beregn prisen på din nye hjemmeside eller webshop. Det er uforpligtende og tager under 60 sekunder.

KOM IGANG

0$

Antal menupunkter

Her skal du angive det antal sider du ønsker på din hjemmeside. Sider er en fælles betegnelse for både hovedmenupunkter samt undermenupunkter

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Menupunkter og produkter

Her skal du angive det antal sider /menupunkter du ønsker på din hjemmeside. Derudover skal du indtaste det samlede antal produkter du forventer at tilbyde dine kunder i webshoppen

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Hjemmeside eller webshop

Ønsker du en online løsning som på en eller anden måde inkluderer online betaling, så er du ovre i en webshopløsning. Kræver dine ønsker og behov ikke noget med online betaling, er en hjemmeside løsningen for dig!

Hjemmeside

Hjemmeside der giver kundehenvendelser

Webshop

Webshop så dine kunder kan handle døgnet rundt

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Sprog

Ønsker du at din hjemmeside kan vises på flere forskellige sprog?Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Logo og visitkort

Har du brug for at vi designer et logo med tilhørende visitkort til din virksomhed?
Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Hosting og domæne

Har du brug for at vi står for hosting og domæne?
Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Hosting og domæne

Har du brug for at vi står for hosting og domæne?
Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Ekstra funktionsudvidelser

Vi kan lave alle slags funktionsudvidelser og tilbyder skarpe priser på de mest almindelige nedenfor

Loginfunktion

Skab områder af din hjemmeside som kun kan tilgås hvis brugeren er logget ind

Blogfunktion

Inspirer dine besøgende igennem en blog hvor du deler ud af dine nyheder, erfaringer eller noget helt tredje

Socialt mediefeed

Skab en fuldautomatiseret hjemmesideopdatering med en integration til sociale medier der henter dine indlæg direkte til hjemmesiden.

Nyhedsbrev

Hold fast i dine potentielle og eksisterende kunder med et nyhedsbrev.

Vælg før du kan fortsætte

NÆSTE STEP

Vi vil sikre dig et korrekt prisestimat

Vi bruger dit budget til at sammensætte det tilbud og ydelser, der giver bedst mening for dig. Derfor vil du opleve den bedste service og hjælp, hvis du oplyser dit budget.


Din samlede estimerede pris

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat :
Total :

Få tilbuddet tilsendt til din e-mail

Digital markedsføring hos Lund Hjemmesider

Hos Lund Hjemmesider får du digital markedsføring til overskuelige priser. Vi går meget op i transparens, hvilket betyder, at vi aldrig lover for mig. Vi ønsker at være direkte og ærlige, fordi vi går op i din forretning. Vælger du Lund Hjemmesider til at håndtere din digitale markedsføring inden for sociale medier som Facebook og Instagram, får du kompetent og ærlig rådgivning.

Hvis du vil i gang med Instagram og Facebook annoncering, men synes, at det virker uoverskueligt, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og gratis snak om dine muligheder. Vi har grafikere, der designer perfekt indhold til din målgruppe, vi har specialister, der analyserer og optimerer din forretning og så leverer vi naturligvis professionelle hjemmesider. Alt dette foretages under ét tag hos Lund Hjemmesider, så du sikres den bedste service og oplevelse.

TRUSTPILOT

FACEBOOK

GOOGLE

 • Vores kunder er ligeså glade for os, som vi er for dem. Vores største ønske er,  at vores kunder får online succes. Det er vi stolte af at være behjælpelige med igennem hjemmeside, webshop og markedsføring.

 • Vi har ingen regler om binding på vores markedsføringsaftaler på sociale medier, men det er vigtigt at understrege at annoncering på sociale medier og resultaterne forbundet med arbejdet kan tage tid. Derfor sælger vi oftest en fast markedsføringsaftale, der giver os mulighed for at arbejde dedikeret med din hjemmeside eller webshop over en længere periode – det giver klart de bedste resultater.

 • Vores arbejde på sociale medier er selvfølgelig udført til fordel for dig og din virksomhed, og det er i vores største interesse, at du lykkedes med dine mål. Alle tekster, søgeordsanslyser, konverteringsanalyser, konkurrentanalyser og øvrigt arbejde i forbindelse med vores arbejde er dit, og al materialet er til fri afbenyttigelse.

 • Vi er eksperter i online markedsføring, og samtidig er vi skarpe på prisen. Faktisk er vi så skarpe på prisen, at vi kan garantere, at du ikke finder vores ydelse billigere andre steder. Skulle du alligevel falde over et bedre tilbud matcher vi uden tøven prisen.

 • Hos os er der ingen slinger i valsen, så derfor får du altid en fast kontaktperson og rådgiver, som kender til din virksomhed og ønsker. Det betyder at vi hurtigt kan hjælpe dig, uden at det kræver en masse forklaring.

 • Vi er bestående af et alsidigt team, og som sammen kan håndtere enhver markedsføringsopgave. Hold dig endelig ikke tilbage med dine spørgsmål eller idéer, vi er her for at hjælpe. Hos os er gode råd gratis!

 • Vi har fuld forståelse for at online markedsføring kan være en stor udgift for et startup eller den mindre virksomhed. Derfor tilbyder vi alle vores kunder, at deres online markedsføringsabonnement hos os kan betales i rater. Så kan du få en professionel markedsføring, uden at det sprænger dit budget.

 • For mange virksomheder, kan online markedsføring være en uoverskuelig ting, med mange fagord, som man ikke forstår. Vi har en enkel og bekvem proces, hvor vi igennem hele vores arbejde har tæt kontakt med vores kunder. På den måde sikrer vi en god oplevelse og ikke mindst et godt resultat.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.