• Professionelle hjemmesideløsninger til overkommelige priser   |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

SEO i Aalborg

Med målrettet søgemaskineoptimering kan du nå ud til hele den del af din målgruppe, der befinder sig i Aalborg. SEO er et effektivt værktøj, som giver dig masser af muligheder for at ramme lige dit marked lige nøjagtig der, hvor du har sat dig for.

Med en målrettet og effektiv strategi, kan vi optimere din SEO i Aalborg. Uanset om du ejer en webshop eller en fysisk butik – eller måske begge dele. Det betyder, at du rykker op i det, der kaldes de organiske søgeresultater.

SEO optimering er en nødvendighed og ligeledes skal SEO vedligeholdes og udbygges, da der hele tiden sker en udvikling i præmissen for en god placering. SEO er derfor en langvarig og nødvendig del, at din marketingstrategi.

Målrettet SEO i Aalborg

SEO er en flerstrenget størrelse, som til dels består af en teknisk optimering af din hjemmeside og tiltag der fremmer din placering i søgeresultaterne.

SEO kan fremme dine placeringer i det, der kaldes det organiske søgeresultat. Her betaler du ikke Google for annoncer, der placerer dig bedre. Her arbejder du i stedet målrettet med optimeringer af din synlighed i søgeresultaterne – uden at betale Google for de opnåede placeringer.

Sådan kan vi hjælpe dig med din SEO i Aalborg

Med udgangspunkt i din definerede målgruppe og deres søgemønstre og færden på internettet, udarbejder vi en strategi for den SEO indsats, der skal skaffe dig flere kunder i Aalborg. Vi vil kigge på din

  • On-page SEO, som er indholdet på din hjemmeside
  • Off-page SEO eller teknisk SEO, som handler om korrekt opsætning af din hjemmeside
  • Linkbuilding, som er links til eller fra din hjemmeside

Desuden vil vi analyser på de søgeord, der har størst volumen, når det kommer til at fremme din virksomhed og det du sælger.

Herefter kan vi danne os et overblik over, hvor vi skal koncentrere vores indsats, så du får størst muligt udbytte af din SEO i Aalborg.

Vi øger din synlighed der, hvor din målgruppe er

Når vi arbejder med SEO i Aalborg, gør vi det, vi ved der virker. Og vi retter os naturligvis efter de ranking faktorer, som Google har meldt ud om. Faktisk menes der er eksistere mere end 200 faktorer, som hver ranker din side med en vægtning, der er bestemt af Googles egne algoritmer.

Ingen kender dem alle, men alle der arbejder professionelt med SEO, kender – eller bør kende – de få, som Google har meldt offentligt ud om. Desuden har erfaring givet os en god idé om, hvilke tiltag, der også er vigtige for en god placering.

Derfor kan vi sikre en god synlighed i de søgeresultater, din SEO i Aalborg omhandler.

Det vi optimerer på

Vi arbejder målrettet med de kendte ranking faktorer, som blandt andet er

Autoritet – korrekt og kvalitativ opsætning i forhold til den tekniske SEO på hjemmesiden
Content – kvalitative tekster med rette længde ordtæthed i forhold til søgeord
Links – at der arbejdes med linkbuilding på en troværdig og Google venlig måde
Mobilvenlighed – hvor godt din hjemmeside præsenterer sig på en mobil

De systemer vi har til rådighed, giver os det forkromede overblik over virksomhedens nuværende SEO position og dermed kan vi pinpointe lige nøjagtig de ting, der skal arbejdes videre med. Vi analyserer ligeledes din hjemmeside for at se, om den indeholder ting, som Google ikke bryder sig om.

Det vi tjekker, retter eller fjerner

Lige så vel som Google er glad for flere ting, lige så er der ting, som de ikke ser på med venlige øjne på. Det er for eksempel

  • Duplicate content – ingen copy paste i dine tekster
  • Døde links – ingen links der ender blindt eller forkert
  • Manglende mobilvenlighed – hjemmesiden står ikke skarpt på mobil
  • Manglende links – ingen eller alt for få links på hjemmesiden

Det er noget, der både kan og skal rettes op på, hvis strategien for SEO i Aalborg skal lykkes.

Lad os være dit SEO bureau i Aalborg

Din SEO samarbejdspartner behøver ikke befinde sig i Aalborg for at lave målrettet og effektiv SEO i Aalborg.

Søgemaskineoptimering i Aalborg bliver ikke bedre eller mere effektiv af en fysisk tilstedeværelse. Derfor kan dit SEO bureau sagtens befinde sig et helt andet sted i landet.

Vi forstår os på søgemaskineoptimeringens mange forskelligartede facetter og har stor erfaring i at udnytte dem bedst muligt – også når opgaven handler om SEO i Aalborg.

Er du interessert i at høre mere? Lad os tage en uforpligtende snak!

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.