Professionelle hjemmesideløsninger til overkommelige priser   |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

SOCIALDEMOKRATIET

Socialdemokratiet i Aarhus

Socialdemokratiet er et fremtrædende parti i dansk politik, og derfor var det helt essentielt for dem, at de fik en ny professionel hjemmeside, som afspejlede partiets øvrige designlinje. Genkendelse igennem design og farvevalg var meget vigtigt, for at skabe et tillidsfuldt bånd med den besøgende på hjemmesiden.

De medbragte eget designkatalog, hvor vi i tæt samarbejde fik snakket om hvordan vi kunne skabe den genkendelighed og brandværdi som Socialdemokratiet i Aarhus ønskede

Platform
WordPress
Opgaven
Design
Integration
Udvikling
Strategisk rådgivning
Besøg

siak.dk

Professionel og personlig præsentation af bygruppen hos Socialdemokratiet i Aarhus

Et centralt element på Socialdemokratiets nye hjemmeside er præsentationen af byrådsgruppen. Det er selvfølgelig en vigtig del af hjemmesiden, og derfor blev det også prioriteret at der blev brugt lidt flere timer på layoutet og præsentationen her.

Resultatet er en flot animeret præsentation af alle byrådsmedlemmerne, som inkluderer flot billede, overskrift og uddybende beskrivelse af medlemmets funktioner i partiet.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.