Tekstforfatning

Relevante og værdiskabende tekster serveret i øjenhøjde, der skaber omsætning

Hvad er tekstforfatning?

Tekstforfatning er udfærdigelse af tekster til dine hjemmeside, som beskriver dine produkter, ydelser, hvorfor folk skal vælge dig frem for dine konkurrenter samt andre beskrivelser, der er med til at skabe engagement hos dine besøgende. Selvom vi designer hjemmesider, tilbyder vi hele pakken. Dette inkluderer også hjemmesidetekster.

Derfor skal du vælge os til at lave dine tekster

Teksterne på din hjemmeside er noget af det vigtigste overhovedet i forhold til at skabe omsætning. Har du ikke skrevet nogle gode, fængende tekster, som folk synes om, forlader de hurtigt din side igen. Her har du mulighed for at skabe værdi og sælge dine produkter. Se dine tekster som sælgeren i en butik. Beskriv dine produkter med liv og sjæl, så de fremstår interessante og uimodståelige.

Vi har stor erfaring med tekstforfatning og tilbyder at skrive dine tekster nu, hvor vi alligevel er ved at designe din hjemmeside. Nok har udseendet stor betydning, men det er dine tekster, der skal sælge dine ydelser eller produkter. Vi skriver med din målgruppe for øje, således at sproget er tilpasset – og så implementerer vi de søgeord, du gerne vil findes på.

Søgemaskineoptimerede tekster (SEO-tekster)

  • Definering af konkret(e) målgruppe(r)
  • Udarbejdelse af søgeordsanalyse
  • Udfærdigelse af tekster på alle sider og produkter
  • Opsætning af produkter i webshoppen.
  • Hjælp til indbydende og søgemaskineoptimerede produktbeskrivelser
  • SEO-tekster til relevante landing pages
  • Title tags og meta descriptions
  • Vejledning og rådgivning.

Lad os skrive dine tekster, så du kan bruge tiden på det, du er god til

Har du hverken tid, lyst eller kompetencer til selv at skrive dine tekster, gør vi det med glæde for dig. Vi ved, hvor stor betydning det har for din online tilstedeværelse, og hvor vigtig kvaliteten er. Det handler nemlig ikke kun om at behage Google og de andre søgemaskiner, det handler om at skabe værdi for modtagerne, så de får lyst til at købe. Lad derfor os om at skrive dem for dig, så du kan bruge tiden på at udvikle din forretning.

Dine tekster skal ikke betragtes som fyld, men snarere som din salgstale. Vi tilbyder at udarbejde spændende, interessante, relevante og sælgende tekster, som får dine besøgende til at lægge dine produkter i kurven. Vi tager udgangspunkt i din konkrete målgruppe og sørger for, at tonen sidder lige i skabet. Brug tiden på det, der giver dig værdi og lad os om det, vi gør allerbedst.