Support

Hjælpen er altid lige i nærheden

Hvad er support?

Support er den hjælp, du kan få hos os, når du har problemer med det ene eller andet eller blot har nogle spørgsmål. Vi kan være behjælpelige med alt fra teknik og hosting til, hvordan du indsætter en købsknap i din webshop. Vi er lige i nærheden, så du altid kan kontakte os, hvis du får brug for en kyndig specialist til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig med at holde din side opdateret og kørende, uden at du behøver at røre en finger

Når du entrerer med os, sørger vi løbende for at holde din hjemmeside opdateret. Vi klarer alt det med teknikken, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Du kan have ro i sindet, velvidende at vi tager os godt af dig og din forretning.

Hos os er det altid muligt at få professionel assistance, når du har brug for det. Er din side gået ned, eller skal der laves optimeringer i form af nye funktioner eller andet. Vi stiller support til rådighed på alle de ydelser, vi tilbyder, således at du kan komme til os med dine udfordringer. Vi har nogle yderst kompetente folk til at tage sig godt af dig, så du omgående kan få hjælp. Om det er hosting, billeder, video eller noget helt fjerde, så er supporten kun et opkald væk.

Vores supportaftale inkluderer en lang række områder

  • Opdatering af webhotel
  • Optimering af hjemmeside og webshop
  • Teknisk assistance
  • Backup
  • Hjælp til at navigere backend
  • Hjælp i forbindelse med betalingsmoduler
  • Servernedbrud
  • Sikkerhed
  • Vejledning og rådgivning.

Har du specielle ønsker til din supportaftale? Vi laver gerne en specialløsning

Der er stor forskel på behov og ønsker, når det kommer til indholdet af en supportaftale. Nogle vil have mere teknisk hjælp, mens andre selv kan finde ud af det. Vi kan skræddersy en aftale, der imødekommer dine behov, så du kan få hjælp til alt det, du ikke selv har tid, lyst eller kompetencerne til at varetage. Vi servicerer dagligt store og små virksomheder med alle former for hjælp, fra komprimering af billederne på deres webshop til opgradering af plads på deres server, hvor de har deres hosting. Vi tilbyder en unik supportaftale, så du ikke selv skal røre en finger.

Vil du slippe for bekymringer om teknik, kan vi varetage hele det bagvedliggende for dig. Vi sørger for, at alt fungerer – og har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte os. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad din supportaftale skal indeholde.