Søgemaskineoptimering (SEO)

Vi optimerer din side, så dine potentielle kunder kan finde dig i søgemaskinerne

Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)?

Søgemaskineoptimering går ud på at optimere din hjemmeside eller webshop, så dine potentielle kunder kan finde din side, når de søger efter den på fx Google. Det indebærer blandt andet søgeordsoptimerede tekster, der er indbydende og informative, samt nogle tekniske backend-implementeringer af din hjemmeside. Vi hjælper med det hele.

Hvorfor bør du søgemaskineoptimere din hjemmeside?

Fordi alle andre gør det. Gør du ikke noget ud af din SEO, vinder dine konkurrenter de gode placeringer på Google, og det vil være ligesom om, at du ikke eksisterer. Det er essentielt for en forretning, der lever af online salg af produkter og ydelser, at være synlig online.

Med en grundig SEO-analyse og efterfølgende implementering kan vi skabe et godt fundament, som lever op til Googles retningslinjer. SEO handler i bund og grund om at skabe den bedst mulige brugeroplevelse for dine modtagere, og Google er djævlens advokat. Den vil gerne give brugeren det bedste resultat ud fra en given søgning, og derfor er det vigtigt at spille med og søgemaskineoptimere ens side eller webshop.

Hvordan søgemaskineoptimeres en hjemmeside?

Søgemaskineoptimering kan opdeles i to. Onsite-SEO og offsite-SEO. Onsite-SEO er blandt andet at sørge for, at din hjemmeside har en god url-struktur, de rette H-tags, title tags og metabeskrivelser, og at din side er hurtig, men noget af det allervigtigste er gode, fængende tekster, der sælger.

Ved at udarbejde tekster, der er optimeret mod et søgeord, du gerne vil findes på, kan du tiltrække Googles opmærksomhed og gøre den klogere på, hvad man kan finde på din side. Vurderer den, at din side er relevant for forbrugeren, giver den dig en god placering. Offsite-SEO er alt det, du ikke kan gøre direkte på din side. Det er navnlig linkbuilding, som går ud på at få andre til at linke til din side. Der er godt 200 parametre inden for SEO, hvorfor der er meget arbejde, som vi kan hjælpe dig med.

Effekten af SEO er svær at måle, men vi rapporterer og evaluerer vores arbejde, så du kan se effekten

Søgemaskineoptimering er ikke noget, du kan se resultatet af med det samme. Alt afhængigt af, hvor konkurrencepræget din branche er, kan der sagtens gå helt op til 12 mdr., før du begynder at kunne se effekten. Er der ikke stor konkurrence, kan det nogle gange ses efter bare få uger. SEO er et kontinuerligt arbejde, der skal bruges tid på. Hvis ikke du gør det, må du se dine konkurrenter passere dig på Google og løbe med al omsætningen. Begynd på SEO allerede i dag, eller få os til det.

Vi afrapporterer løbende i forhold til vores SEO-indsatser, så du kan se udviklingen. Sammen vil vi hele tiden evaluere og justere, således at vi opnår resultater på den lange bane. SEO er lig med organisk trafik – og det er gratis. Det kræver bare en stor arbejdsindsats, før det kommer.