Sociale medier

Vi hjælper dig med at bygge broer til dine kunder på de sociale medier

Hvad er sociale medier?

Sociale medier er fx Facebook og Instagram. Det er medier, der har enormt stor betydning for mange virksomheder og kan fungere som en reklamesøjle. Men det kræver ressourcer at være til stede på de sociale medier. Det tilbyder vi at gøre for dig, så du kan bruge tiden på det, der giver dig værdi.

Hvorfor bør din virksomhed bruge Sociale Medier?

Det gør den, fordi det er her, hvor dine potentielle kunder er. Langt de fleste danskere er til stede på medier som Facebook, hvorfor det er en glimrende mulighed for at fortælle, hvad der foregår i din virksomhed. Du kan opbygge kendskab til dit brand ganske gratis.

Som udgangspunkt koster det ikke noget at være til stede som virksomhed på Facebook og de andre sociale medier. Det er først, når du vil annoncere. Men ellers er det her, hvor dine kunder og potentielle kunder har mulighed for at se en anden side af dig. Du kan fortælle om de bløde værdier, og hvad I ellers laver til dagligt. Ting, man ikke vil skrive på sin hjemmeside. Ved at opbygge en følgerskare kan du skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og vise, at der er mennesker bag.

Vi hjælper din virksomhed med at komme på Facebook og/eller Instagram

  • Opsætning af Facebookside, så den afspejler din virksomhed
  • Opsætning af coverbillede på din Facebookside
  • Opsætning af profilbillede på din Facebookside
  • Indsættelse af information om din virksomhed på din Facebookside eller Instagramkonto
  • Tilpasning af knapper på din Facebookside
  • Vejledning i at poste de første indlæg samt uploade de første billeder og videoer
  • Gratis integration af dine sociale medier på din hjemmeside.

Hvad kan du og din virksomhed opnå med sociale medier?

Omsætning. Så kort kan det siges. Ved at være til stede på Facebook og/eller Instagram kan du skabe øget kendskab til dit brand, som i sidste ende kan give flere penge i kassen. I og med at du har mulighed for ganske gratis at være online og fortælle dine følgere om dine værdier, din viden og dine nyeste tilbud, kan du opnå at få konverteret dine besøgende til kunder. Og ved konstant at være der for dine interessenter på de sociale medier kan du præge dem og vise dem, hvem der gemmer sig bag logoet. Det skaber troværdighed.

Social trust er et buzzord, som kort fortalt handler om at opbygge en social tillid. Det kan du blandt andet gøre ved at have en aktiv Facebookside tilknyttet din virksomhed. Her kan folk få syn for sagen og se, at det rent faktisk er en virksomhed, der gemmer sig bag hjemmesiden.