Ydelser
Vi tilbyder design af hjemmesider, grafisk arbejde, SEO, video og meget mere
Komplet og køreklar hjemmeside

Ønsker du en komplet og køreklar hjemmeside med alt inkluderet, er vi specialisterne, der kan føre dine idéer ud i livet. Vi kender WordPress som vores egen bukselomme og tilbyder at designe din hjemmeside ud fra dine unikke præferencer. Når vi siger komplet, mener vi det. Domæne, hosting, søgemaskineoptimering, grafik, sociale medier og videoer.

Vi skaber den røde tråd mellem hjemmeside og markedsføring

Betragt din hjemmeside som dit salgsvindue. Når dine potentielle kunder kommer forbi, skal det se professionelt, præsentabelt og troværdigt ud. Måden, du præsenterer dine produkter eller ydelser på, er altafgørende for folks opfattelse af din virksomhed.

Derfor er det essentielt for din omsætning, at du har en hjemmeside, der giver et godt indtryk. Det handler om at behage dine besøgende og sørge for, at de har nemt ved at finde rundt på siden. Og så gælder det om at skabe relevans og værdi, så du i sidste ende konverterer dine besøgende til kunder. Vi kan designe en professionel hjemmeside til dig, så du kan slå dine konkurrenter på kvalitet og troværdighed og vinde kundernes tillid.

Få en skræddersyet hjemmesideløsning til dine behov

WordPress er uden sammenligning det mest udbredte open source CMS i verden. Det betyder, at der kontinuerligt udvikles på koden, som er tilgængelig for alle, og at der hele tiden er nye, spændende opdateringer, som gør ens side stærkere. Da vi koder i WordPress, får du en knivskarp hjemmeside, som altid er opdateret efter nutidens standarder. Den lever op til Googles retningslinjer inden for søgemaskineoptimering, således at din side kan findes af dine potentielle kunder, når de søger efter lige nøjagtigt dine produkter eller ydelser.

Samtidig er WordPress en af de mest brugervenlige platforme, som gør det nemt for dine besøgende at navigere rundt. Ydermere er det også en fordel for dig, da det er intuitivt for dig at rette og justere på alt fra tekster til billeder, priser og meget andet, når du får din færdige hjemmeside klar til brug.

Animation video

Grafik og billeder

Hjemmeside

Hosting og domæne

Sociale medier

Søgemaskine optimering (SEO)

Tekstforfatning

Webshop