Om os
Vi er et fremadstormende webbureau, som er gennemsigtigt og ærligt. Vi leverer digitale løsninger af høj kvalitet, som lever op til dine forventninger.

Vi har en klar vision: Hjemmesidekøb skal være enkelt, gennemsigtigt og til den rigtige pris.

Vil vil gerne gøre det enkelt og ukompliceret at være kunde hos os. Vi tilbyder solide professionelle hjemmeside – og webshopløsninger til fair priser, hvorfor du altid kan komme til os, hvis du vil have en overskuelig løsning uden skjulte gebyrer, bindingsperioder eller dyre meningsløse abonnementer. Vi er gennemsigtige og ærlige – og vi leverer en høj kvalitet, som lever op til dine forventninger. Skal vi hjælpe dig med at fremstå skarpere online, er vi klar til at hjælpe dig.

Hvordan vi hjælper med din professionelle hjemmeside

Vi kan optimere din eksisterende hjemmeside eller webshop eller være med til at forme din online tilstedeværelse fra bunden. Vi er specialister i hjemmesider og grafisk design, hvorfor vi favner bredt rent kompetencemæssigt. Vil du øge salget i din webshop, skabe flere kundehenvendelser igennem din hjemmeside eller få en visuel identitet som imponerer, så kan vi hjælpe dig med at skrue på de rigtige knapper, der får det til at ske.

Hvem er vi fra Lund Hjemmesider?

Vi er et fremadstormende webbureau, der tilbyder en bred vifte af services inden for design af professionelle hjemmesider og webshops, markedsføring, grafiks design og meget andet. Vi servicerer erhvervsdrivende og organisationer og arbejder for at give dem større digital synlighed gennem en stærkere online visuel identitet, som afspejler deres virksomhed.

Hvem er vi fra Lund Hjemmesider?

Vi er et fremadstormende webbureau, der tilbyder en bred vifte af services inden for design af professionelle hjemmesider og webshops, markedsføring, grafiks design og meget andet. Vi servicerer erhvervsdrivende og organisationer og arbejder for at give dem større digital synlighed gennem en stærkere online visuel identitet, som afspejler deres virksomhed.

2018
juni

Lund Hjemmesider bliver et anpartsselsskab

I juni 2018 skiftede vi virksomhedsform fra et iværksætterselskab til et anpartsselskab. Det skyldes at vi ønsker at sende et mere seriøst signal til vores kunder, om at vi er et webbureau som er bundsolidt, og med et sundt regnskab.

2017
august

Efter et år på markedet havde vi udviklet 74 hjemmesider

I løbet af det første års drift i Lund Hjemmesider udviklede vi 74 professionelle hjemmesider. Vi oplevede i stigende grad efterspørgsel på vores produkter og services, og vi var derfor efter det første år 3 unge, passionerede webdesignere i Lund Hjemmesider.

 

2016
december

26 tilfredse kunder de første 5 måneder

Ved udgangen af 2016 havde vi bygge professionelle hjemmeside – og webshopløsninger til 26 meget tilfredse kunder. Et meget tilfredsstillende resultat i løbet af de første 5 måneder af virksomhedens drift, og et resultat vi var meget stolte af.

november

Den første medarbejder ansættes

Stigende efterspørgsel på vores professionelle hjemmesideløsninger, sparring og support resulterede i december 2016, 4 måneder efter vores stiftelse, i at den første webdesigner blev ansat.

august

Lund Hjemmesider etableres

I august 2016 blev Lund Hjemmesider stiftet. På baggrund af flere års erfaring indenfor webdesign – og udvikling var formålet at skabe et webbureau som tilbyder gennemsigtige, professionelle og prisvenlige løsninger, og hvor kundetilfredshed er i højsædet.

Følg vores udvikling på Facebook. Du vil også nyde godt af vores blogindlæg!

Er du interesseret i at vide mere om, hvad der sker i vores virksomhed, kan du blandt andet følge med på sidelinjen på Facebook. Her er vi ofte aktive og deler ud af vores viden og erfaring. Det kan være tips og tricks til, hvordan du fx fremstår mere professionel i din potentielle kunders øjne eller viden om markedsføring.

Vi har også en blog, hvor vi løbende poster nye indlæg, når vi har noget relevant at fortælle. Her kan du blandt andet læse mere om, hvordan du laver SEO på din hjemmeside eller webshop, hvor vigtigt det er at have et responsivt design og meget andet, der befinder sig inden for vores metier. Vi er ikke bange for at dele ud af vores viden – helt gratis!

0
0
0
0