Om os
Vi er et fremadstormende webbureau, som er gennemsigtigt og ærligt. Vi leverer digitale løsninger af høj kvalitet, som lever op til dine forventninger.
Hvem er vi?

Vi er et fremadstormende webbureau, der tilbyder en bred vifte af servicess inden for design af hjemmesider og webshops samt markedsføring grafik og meget andet. Vi servicerer små og mellemstore virksomheder og hjælper dem med at få større digital synlighed gennem en stærkere visuel identitet, som afspejler deres virksomhed.

Hvad kan vi?

Vi kan optimere din eksisterende hjemmeside eller webshop eller være med til at forme din forretning fra bunden. Vi er specialister i hjemmesider, grafisk design og markedsføring, hvorfor vi favner bredt rent kompetencemæssigt. Vil du øge salget i din webshop, kan vi hjælpe dig med at skrue på de rigtige knapper, der får det til at ske.

Vores vision

Vil vil gerne gøre det enkelt og ukompliceret at være kunde hos os. Vi tilbyder solide online løsninger til lave priser, hvorfor du altid kan komme til os, hvis du vil have en overskuelig løsning uden skjulte gebyrer og dyre abonnementer. Vi er gennemsigtige og ærlige – og vi leverer en høj kvalitet, som lever op til dine forventninger. Skal vi hjælpe dig med at fremstå skarpere online, er vi klar til at hjælpe dig.

Hvad laver vi?

Vi hjælper dig med at styrke din online tilstedeværelse gennem en flot hjemmeside eller webshop. Vi tilbyder grafisk arbejde fra visitkort til logo samt målrettet annoncering på de sociale medier og via Google AdWords. Og så laver sørger vi for, at din platform er optimeret til Google, så dine kunder kan finde dig.

2016
august

Lund Hjemmesider etableres

I august 2016 bliver Lund Hjemmesider stiftet. Visionen er klar; Vi vil opbygge et webbureau som tilbyder gennemsigtige, professionelle og prisvenlige løsninger.

november

Den første medarbejder ansættes

I december 2016 var der heldigvis så meget at se til, at der var brug for flere hænder. Derfor ansættes den første webdesigner.

december

26 hjemmesider udviklet de første 5 måneder

Ved udgangen af 2016 havde vi formået at bygge 26 hjemmesider til glade kunder. Et flot resultat, som vi var meget stolte af.

2017
marts

Den anden medarbejder ansættes

Igen stod vi den herlige situation, at vi manglede flere hænder på teamet til at varetage vores opgaver. Derfor ansatte vi endnu en webdesigner til at tage hånd om vores kunder.

august

Efter et år på markedet havde vi udviklet 74 hjemmesider

Vi oplevede i løbet af det første år stigende interesse for vores produkter og ydelser. Det førte til et meget tilfredsstillende resultat på 74 udviklede profesionelle hjemmesider i løbet af det første år på markedet.

2018
juni

Lund Hjemmesider bliver et anpartsselsskab

Den 25. juni blev Lund Hjemmesider IVS til Lund Hjemmesider ApS. Grundet stigende efterspørgsel på vores løsninger, var det nødvendigt at stifte et ApS.

Følg vores udvikling på Facebook. Du vil også nyde godt af vores blogindlæg!

Er du interesseret i at vide mere om, hvad der sker i vores virksomhed, kan du blandt andet følge med på sidelinjen på Facebook. Her er vi ofte aktive og deler ud af vores viden og erfaring. Det kan være tips og tricks til, hvordan du fx fremstår mere professionel i din potentielle kunders øjne eller viden om markedsføring.

Vi har også en blog, hvor vi løbende poster nye indlæg, når vi har noget relevant at fortælle. Her kan du blandt andet læse mere om, hvordan du laver SEO på din hjemmeside eller webshop, hvor vigtigt det er at have et responsivt design og meget andet, der befinder sig inden for vores metier. Vi er ikke bange for at dele ud af vores viden – helt gratis!

0
0
0
0