Sydkystens Skilte
En tilpasset løsning med prisberegner og online visuel skiltedesigner

Danni Larsen

Helt igennem fantastisk oplevelse at arbejde med Asbjørn og hans team! Hos Lund hjemmesider skyder de ikke nogen genveje, men tager gerne den lange vej, hvis det er det det skal til for at hjemmesiden bliver perfekt! – Vil helt klart anbefale dem til alle. Resultatet snakker for sig selv.

Sydkystens Skiltes ønsker til den professionelle hjemmesideløsning

Sydkystensskilte er en skilteproducent med over 15 års erfaring i skiltebranchen. De laver skilte i mange forskellige materialer og metaller. Fra begyndelsen af gjorde de det klart, at ønsket om en online prisberegner og en online visuel skilteberegner stod højt på ønskelisten til deres professionelle hjemmesideløsning. De ønskede at gøre oplevelsen med skiltedesign og køb af skilt sjov, enkel og hurtig ved at digitalisere processen. Vi skabte en løsning som de var meget tilfredse med, og som i den grad får dem til at adskille sig fra deres konkurrenter.

Custom prisberegner og digital skiltedesigner gør skiltebestilling til en leg

Prisberegneren og skiltedesigneren er helt centrale elementer på hjemmesiden. Der var ingen tilgængelige løsninger på markedet som var gode nok, så vi udviklede begge features fra bunden. I designeren kan man indtaste en lang række informationer om sit ønskede skilt. Størrelse, fonttype, skriftstørrelse, farver, materiale osv. På baggrund af de informationer man har givet hjemmesiden udregner systemet en pris på det ønskede skilt, og man kan nemt og bekvemt putte skiltet i kurven og betale online med det samme. Prisberegneren og skiltedesigneren er elementer, som får Sydkystens Skilte til at gå betydligt foran konkurrenterne på det digitale aspekt.

Få et hjemmesideudkast

Er du i tvivl, om du ønsker at købe din nye hjemmeside hos os, er du altid velkommen til at bestille et uforpligtende og gratis udkast til forsiden. Udfyld dine oplysninger i formularen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at lave et hjemmesideudkast, som du ønsker at beholde.