ProcessPerformance
En digital hjemmesideløsning med et nytænkende design

ProcessPerformance's ønsker til den professionelle hjemmesideløsning

ProcessPerformance er en virksomhed som med 15 års erfaring tilbyder uddannelse i procesoptimering og forandringsledelse og som gennem læring og praktisk anvendelige værktøjer, genererer hurtige og målbare resultater.

Allerede ved samarbejdets start havde ProcessPerformance en klar ide om hvilket udtryk hjemmesiden skulle have. Det skulle være strømlinet, professionelt, let og innovativt – i tråd med virksomhedens services. Vi skabte en ny digital indentitet, og leverede både logo, visitkort, webdesign og logo.

Unikt logo - og visitkortdesign

Vi fik i tæt samarbejde hurtigt kortlagt, hvilke krav og ønsker ProcessPerformance havde til logo og visitkort. Vi startede med at udarbejde udkast til logo, eftersom logoet skulle bruges både på hjemmeside og på visitkort. Derudover ville vi efter godkendt logo have en bedre ide om, hvilket design ProcessPerformance var til. Efter et par revisioner var logoet på plads, og udarbejdelse af visitkort kunne starte. ProcessPerformance ønskede et anderledes visitkort, og resultatet blev et stående visitkort, som indeholdt kontaktinformationer, billede og titel – altsammen præsenteret på en elegant og let måde.

Naturligvis responsivt og mobiloptimeret hjemmesidedesign

Som alle vores hjemmesideløsninger blev ProcessPerformance’s hjemmeside mobil – og tabletoptimeret, for at sikre en god brugeroplevelse hos de brugere som besøger hjemmesiden fra mobile devices. Flere steder måtte vi optimere hjemmesiden manuelt, således at vi byggede forskelligt indhold på hjemmesiden, alt efter hvilket device man besøgte hjemmesiden fra. På den måde sikrede vi, at indholdet man blev præsenteret for var optimeret for netop din session på hjemmesiden.

Få et hjemmesideudkast

Er du i tvivl, om du ønsker at købe din nye hjemmeside hos os, er du altid velkommen til at bestille et uforpligtende og gratis udkast til forsiden. Udfyld dine oplysninger i formularen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at lave et hjemmesideudkast, som du ønsker at beholde.