Oceans 2 Clean
En all inclusive digital løsning, med hjemmeside, webshop, grafisk arbejde og SEO

Oceans2clean ønskede en automatiseret webshopløsning

Oceans2clean er en nonprofitorganisation som sammen med blandt andre 4Oceans renser verdenshavene for plastik forårsaget af mennesker. Oceans2clean søgte en løsning, som var gennemarbejdet, og hvor de kunne bruge den samme leverandør, ikke bare på hjemmesideaspektet, men også til udarbejdelse af grafisk arbejde til deres sociale mediekanaler, levering af søgemaskineoptimerede tekster og meget mere. Vi har således fungeret som totalleverandør til en meget tilfreds kunde fra Oceans2clean.

Udarbejdelse af visuel identitet og tekstforfatning

Normalt udarbejder vores kunder selv materialet til hjemmesiderne, men vi aflaster selvfølgelig gerne på dette punkt, hvis det ønskes. Derfor leverede vi både visuel identitet, grafisk arbejde, premium billeder og søgemaskineoptimerede tekster som blev udarbejdet på baggrund af en dybdegående søgeordsanalyse. Resultatet blev meget tilfredsstillende og der var kun få rettelser til tekst og billeder fra Oceans2clean.

Få et hjemmesideudkast

Er du i tvivl, om du ønsker at købe din nye hjemmeside hos os, er du altid velkommen til at bestille et uforpligtende og gratis udkast til forsiden. Udfyld dine oplysninger i formularen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at lave et hjemmesideudkast, som du ønsker at beholde.