Design Flower
En webshop med gennemført design og tilpasset funktionalitet til erhvervet

En komplet webshop med custom ordresystem

Design Flower ønskede en webshop, som funktionelt er anderledes end andre webshops. Dette skyldes at man på webshoppen skulle have mulighed for at sende blomster som gave, altså til en anden leveringsadresse end faktureringsadresse. Derudover skulle kunden have mulighed for at vælge en dato for levering, hvilket gjorde at vi måtte lave en innovativ løsning, idet ordreudsendelse blev vanskeliggjort fordi at varerne ikke skulle udsendes med det samme men på den pågældende dato. Vi udviklede en løsning, så Design Flower hver eneste dag kan se hvilke buketter der skal udsendes.

Custom produktside til valg af buketstørrelse

Udover et tilpasset ordresystem til Design Flower, udviklede vi også custom produktsider, hvor kunden enten havde mulighed for at vælge imellem tre størrelser på buketten, eller selv kunne sætte en pris på den ønskede buketstørrelse. Løsningen er elegant, brugervenlig og essentiel for en blomsterforretning som skal give kunden mulighed for at tilpasse deres buketter – fuldstændig som var kunden i den fysiske butik.

Få et hjemmesideudkast

Er du i tvivl, om du ønsker at købe din nye hjemmeside hos os, er du altid velkommen til at bestille et uforpligtende og gratis udkast til forsiden. Udfyld dine oplysninger i formularen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at lave et hjemmesideudkast, som du ønsker at beholde.