Grafik og billeder

Gør din hjemmeside professionel med flotte billeder og grafik

Logo

Få designet et professionelt logo, der fortæller noget om, hvad din virksomhed er, og hvad den står for. Dit logo er dit varemærke.

Premium billeder

Med premium billeder får din hjemmeside et professionelt udtryk, der skaber troværdighed og seriøsitet omkring din virksomhed.

Design af visitkort

Få designet dit helt eget unikke visitkort med logo og alle dine detaljer, og hav altid et i lommen, når du møder potentielle kunder.

Billederedigering

Har du en masse billeder, du ønsker at få til at se mere professionelle ud, tilbyder vi redigering i høj kvalitet i alle størrelser.

Grafiske animationer

Få designet grafiske animationer, der forklarer alt fra komplekse temaer til simple budskaber, serveret lige i øjenhøjde til dine modtagere.

Billedekomprimering

Har du en masse billeder, der fylder alt for meget og gør din hjemmeside eller webshop langsom, kan vi komprimere dem for dig.

Grafik og kvalitetsbilleder gør din hjemmeside mere indbydende

Optimér din hjemmeside, og få den til at fremstå mere professionel og seriøs med flot grafik og kvalitetsbilleder. Din hjemmeside er på mange måder dit online visitkort og dit salgsvindue. Derfor er det vigtigt, at du skaber tillid og troværdig til dine besøgende.

Har du slørede billeder og kedelig grafik eller sågar mangelfuld grafik, vil dine besøgende med stor sandsynlighed anse din side for at være useriøs og utroværdig. Nogle vil måske endda fravælge dig alene på udseendet. Lad tvivlen komme dig til gode og få designet nogle flotte grafikker, der illustrerer, hvad du tilbyder. Med flotte billeder i høj kvalitet kan du skabe liv og nærvær, hvorfor det er to vigtige elementer, der er et must for enhver hjemmesideejer.

Vi designer logoer der afspejler din virksomhed

  • Design, der afspejler din virksomhed, forening osv.
  • Op til 5 iterationer, så du er sikret et godt resultat
  • Levering i mange formater, eksempelvis Vector, JPEG, PNG, PDF
  • Levering i forskellige opstillinger, eksempelvis kvadratisk og rektangulær
  • Levering i flere farver
  • Levering af udkast inden for 7 dage.

Hvordan kan vi levere billeder til din hjemmeside?

Vi har mange års erfaring inden for levering af billeder og grafik. Vi forstår os på at fange essensen af din virksomheds grafiske identitet og kan deraf læse, hvad det er, du ønsker at signalere. Derfor kan vi også levere de rette billeder til din side.

Har du endnu ikke nogen visuel identitet, kan vi hjælpe dig med at få en. Vi tager en samtale om, hvordan du gerne vil fremstå, og hvad det er for nogle budskaber, du gerne vil frem med. Vi har altid masser af gode idéer og kan rådgive og vejlede dig, så du får en rammende og sigende identitet, der fortæller, hvem du er, og hvad du kan. Vi kan levere billeder i alle størrelser og opløsninger samt implementere dem direkte på din side, hvis du ønsker det.