Annoncering

Lad os hjælpe med annoncering på Google og Facebook

Hvad er en annoncering?

Det er muligt at lave annoncer på både Google og Facebook. Google AdWords-annoncering har været fremme i mere end 16 år og er en meget udbredt måde at lave salgsannoncer på over for dem, der søger på Google. På Facebook kan man også lave annoncer, som ses i ens nyhedsfeed samt vises over for dem, der har været på ens hjemmeside.

Hvordan kan annoncering på Facebook og/eller Google gavne din forretning?

Der er mange gode grunde til, at annoncering kan være gavnligt for din forretning. Med Google AdWords kan du annoncere direkte mod dem, der søger på givne produkter. Her vil dine annoncer ligge øverst, hvis du gør dit arbejde ordentligt.

På Facebook er det muligt at målrette ens annoncer til forskellige segmenter. Du kan fx vælge alder, køn, geografi helt ned på gadeplan, profession og mange andre interessante parametre. Det betyder, at du kan eksponere dine annoncer for dem, hvor der er størst sandsynlighed for, at de vil købe dine produkter eller ydelser. Det er sågar muligt at lave retargeting, hvilket betyder, at man annoncerer mod dem, der har besøgt din hjemmeside.

Skal vi hjælpe dig med annoncering på Google, Facebook eller Instagram? Det her kan vi hjælpe med:

  • Opsætning af konti
  • Opsætning af Facebook Pixel
  • Implementering af Google Analytics til sporing af data
  • Definering af målgrupper
  • Oprettelse af kampagner
  • Udarbejdelse af tekster
  • Billeder og video
  • Måling

Kombiner annoncering på Facebook, Instagram og Google med søgemaskineoptimering (SEO)

For at opnå de bedste resultater af dine marketingindsatser er det vigtigt at have en god synergi mellem de forskellige annonceringsmuligheder og organisk trafik. Derfor anbefaler vi altid, at man både arbejder med at generere organisk trafik gennem SEO og samtidig anvender betalt trafik gennem Facebook/Instagram og AdWords på Google. Vi kan hjælpe dig med alle dine indsatser og løbende justeringer, således at du får maksimalt udbytte.

Vi hjælper dig med alt fra opsætning til udarbejdelse af content, billeder og budget. Lad os tage en uforpligtende samtale om dit potentiale, så du kan begynde at tjene flere penge online. Dine konkurrenter er allerede i gang.