Animationsvideo

Forklar dit koncept enkelt med en animeret video

Hvad er en animationsvideo?

En animationsvideo er en video, som fx kan bruges til at forklare, hvad din virksomhed laver. Det er en slags tegneserievideo, hvor man anvender fiktive, animerede figurer til at illustrere alt fra simple til komplekse emner. Har du svært ved at fortælle med få ord, hvad din virksomhed tilbyder, kan en animationsvideo gøre det for dig.

Hvordan kan en animationsvideo skabe værdi for dig og din virksomhed?

Har du en virksomhed, der tilbyder nogle ydelser eller produkter, der er svære at forklare værdien af, kan dette afhjælpes ved en animationsvideo. Det gør det nemt og overskueligt, og det fremmer forståelsen af dit budskab betragteligt.

Der er mange mennesker, der responderer bedre på video og visuelle udtryk end på skrift. Med en animationsvideo kan du hurtigt og enkelt fortælle, hvad det er, du tilbyder. Her kan du fx ved hjælp af et storyboard og storytelling fortælle historien om udviklingen i din virksomhed gennem årene eller forklare teknisk tunge problemstillinger på en enkel måde, så alle kan forstå det. Animationsvideoer er et glimrende værktøj til at omdanne ord til billeder.

Vores animationsvideoer inkluderer en lang række ydelser som sikre kvaliteten

  • Forfatning af storyline
  • Studieoptagelse af voice-over
  • Redigering af lyd
  • Animationer
  • Baggrundsmusik
  • Lydeffekter
  • Eksport i 1080p HD (.mp4)
  • Undertekst-fil (.srt)
  • Op til 60 sekunders video

Hvordan er processen, når vi laver din animationsvideo?

Det hele starter med en samtale, hvor vi taler om dine ønsker, krav og forventninger. Her vil vi sammen blive enige om, hvilke elementer din animationsvideo skal indeholde, samt hvad dit budget er. Vi har altid masser af gode idéer grundet stor erfaring og kan derfor bidrage med vores perspektiv på, hvad der virker og ikke virker. Det vigtigste for os er, at du får en animationsvideo, der lever op til dine forventninger samt er knivskarp på at illustrere dine budskaber. Når formalia er på plads, kan vi gå i gang med storyline.

Når vi har animeret din film, vil der være mulighed for at få den redigeret og justeret efter dine ønsker. Vi laver et gennemsyn af den sammen med dig, således at vi kan rette til. Når den er endeligt godkendt, får du den leveret, så den er klar til distribution på diverse medier samt til din hjemmeside.